Alle boligerne er på 62 kvadratmeter.

Alle boligerne er på 62 kvadratmeter.

Tidligere ældreboliger bliver nu sat til salg i Skødstrup

Plejeboliger på Kløvervangen bliver nu sat til salg, så alle har mulighed for at bo midt i Skødstrup

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

huse Det er ikke så tit, at en gruppe af ældre rækkehuse bliver sat til salg på én gang, og samtidig ikke længere skal fungere som ældre/plejeboliger. Men ikke desto mindre, så er det tilfældet på Kløvervangen i Skødstrup.

Der er tale om tidligere plejeboliger, som Aarhus Kommune har ejet, men de er nu opkøbt af en projektudvikler og bliver solgt videre til andre interesserede. Indtil videre er der 12 rækkehuse til salg, som alle er på 62 kvadratmeter i etplan med egen have og parkeringsplads til.

"Det er sjældent, vi kan tilbyde den slags boliger til salg. Beliggenheden er topcentralt i Skødstrup, og man har mulighed for selv at være med til at gøre husene mere personlige. De bærer præg af ikke at være moderniseret, men man kan tilkøbe nye døre/vinduer, ligesom der også foreligger tilbud på nyt køkken," fortæller Torben Rask, salgschef ved home i Egå.

Et godt alternativ

Boligerne egner sig især til førstegangskøbere, det unge par, singler eller som slutbolig.

De tidligere ældreboliger på Kløvervangen i Skødstrup bliver nu sat til salg.

De tidligere ældreboliger på Kløvervangen i Skødstrup bliver nu sat til salg.

"Det er formentlig ikke en livsbolig, men den er et rigtig godt alternativ til en lejlighed, og hvis man gerne vil nyde friheden ved at have et hus. Der er egen have, som jo er opvokset, og så har de en super god beliggenhed midt i Skødstrup og tæt til offentlig transport og indkøb. Jeg forventer faktisk, at der er en bred gruppe af forskellige købere til boligerne, " siger Torben Rask.

Han oplyser, at der også er mulighed for at bygge til, hvis det er noget, man ønsker.

"Vi har jo alle sammen en holdning til, hvad vi godt kan lide, og med disse boliger i Skødstrup kan man selv sætte sit præg, så de bliver, som man har lyst til, eller man kan vælge for en merpris at tilkøbe noget modernisering," pointerer Torben Rask.

Kløvervangen

    Hussalget starter 22. april

    Der er åbent hus mandag 22. april klokken 12-13 på Kløvervangen

    Priserne starter fra 1.499.000 kroner

Publiceret 16 April 2019 10:00