Foto:

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Datoen er på plads:

Fætter BR åbner stor butik i Tilst

Aarhus-området får endnu en BR-butik, når Fætter BR slår dørene op til en stor butik på Anelystparken i Tilst

Nu kan børn og barnlige sjæle i Tilst godt begyndte at glæde sig. For klokken 12 torsdag 25. april åbner Fætter BR en stor butik som blot den anden BR i Aarhus-området, efter butikken i Bruuns Galleri åbnede 29. marts.

"Det er helt fantastisk at åbne nye legetøjsbutikker, og vi er meget glade for den modtagelse, BR har fået i de byer, hvor vi allerede har åbnet. Vi håber, at børn fra det østjyske også denne gang vil være med til at gøre butiksåbningen til en helt særlig dag," fortæller Charlotte From, der er kædechef i BR i en pressemeddelelse.

Der åbner i alt 26 BR-butikker spredt over hele Danmark i denne tid, og butikken på Anelystparken i Tilst er nummer 17. En del af indretningen vil ligne de velkendte BR-butikker, men i Tilst er der er væsentlig mere plads, end i de mindre BR-butikker, der typisk ligger i gågader og centre. Der kommer derfor mere vægt på at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikken.

Butikschef Thomas Ahrenkiel Hansen bliver den daglige leder i den nye BR-butik i Tilst, og han glæder sig meget til at komme i gang.

"Vi har samlet et stærkt team, og nu glæder vi os alle til at bringe legen tilbage til østjyske børn. Det er jo tydeligt, at børnefamilier ikke har vendt ryggen til den glade Fætter BR, men derimod har savnet en fysisk legetøjsbutik i området. Derfor kan vi heller ikke vente med at byde alle de glade børn velkommen, så butikken kan få den helt rigtige stemning igen," fortæller han i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 15 April 2019 07:05