Tina Elhauge med sønnen Christian, som seere på TV2 har kunnet følge i sin opvækst i programmet Årgang 0. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Tina Elhauge med sønnen Christian, som seere på TV2 har kunnet følge i sin opvækst i programmet Årgang 0. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Årgang 0-mors tøjfirma er en bragende succes:

Når magisk million-grænse

Tina Elhauge, der er kendt fra TV2-programmet Årgang 0, har næsten fordoblet overskuddet i sit firma Like London

Af
Danni Paulsen

Ganske vist er aarhusianske Tina Elhauge mest kendt for, at danskerne i årevis har kunnet følge hendes familie og sønnen Christian i det populære TV2-program Årgang 0, men hun kan med god samvittighed også skrive 'succesfuld forretningskvinde' på visitkortet.

For Tina Elhauge har skabt en særdeles sund virksomhed i tøjfirmaet Like London ApS, der fra Højbjerg sælger tøj og accessories til kvinder på nettet.

Firmaet har netop offentliggjort regnskabet for 2018, og det afslører et rekordstort overskud.

Det siger ikke så meget, for Like London plejer at overgå det forrige års resultat, men i 2018 præsterede Tina Elhauge næsten en fordobling.

Like London er gået fra et resultat efter skat på 5,83 millioner kroner i 2017 til hele 10,13 millioner kroner i 2018.

Fem vanvittige år

Dermed har det fremadstormende tøjfirma nået en magisk million-grænse, og det fejres også med 'lidt' til at forsøde familien Elhauges tilværelse.

Tina Elhauge vil nemlig trække over ti millioner kroner ud til sig selv i udbytte. Året forinden trak hun 6,5 millioner ud af selskabet.

Af regnskabet fremgår det også, at Like London har haft vokseværk. Firmaet er nemlig gået fra at have 11 ansatte i 2017 til 17 i 2018.

Vejen mod det flotte millionoverskud har været imponerende konstant, men det er samtidig gået meget hurtigt. For blot fem år siden lød resultatet nemlig kun på 38.000 kroner, efter skattefar havde fået sit.

Publiceret 15 April 2019 17:00