Pressefoto

Netto åbner ny butik i Risskov

Helt ny discountbutik i Risskov indrettes efter Nettos nye butikskoncept

Mandag 15. april åbner Netto en ny butik i det nye boligområde Risskov Brynet, der ligger ved Vejlby Ringvej overfor Børglum Kollegiet og Veri Center.

Den nye butik er indrettet efter Nettos nye butikskoncept, der skal løfte indkøbsoplevelsen. Indretning og alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret og adskiller sig fra en typisk Netto.

Blandt andet bliver frugt- og grønt-afdelingen mere markant, og convenience-varer får sin egen sektion, så det er let at finde de nemme måltider.

"Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod," fortæller butikschef Tine Haurum i en pressemeddelelse fra Netto.

Tine Haurum er butikschef i den nye Netto på Vindrosen i Risskov.

Tine Haurum er butikschef i den nye Netto på Vindrosen i Risskov. Pressefoto

Tine har bortset fra ét år været i Salling Group, siden hun i 1992 begyndte som elev i Bilka i Tilst. I 2005 kom hun til Netto i Hammel som 1. assistent og senere souschef, og i de senere år har hun haft forskellige stillinger i Netto-butikker rundt omkring.

Den nye Netto åbner på adressen Vindrosen 39 og har et salgsareal på 740 kvadratmeter. Butikken er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Samtlige Netto-butikker skal efter planen inden for de næste fem år renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

jr

Netto investerer en milliard i nye butikker i 2019

I alt 70 butikker vil åbne i 2019 med Nettos nye koncept:

18 helt nye butikker.

14 butikker flytter fra en adresse til ny og bliver indrettet med det nye koncept

8 butikker bliver udvidet og indrettet med nyt koncept

30 butikker gennemrenoveres og opgraderes med det nye koncept

Kilde: Netto

Publiceret 11 April 2019 09:44