Pressefoto

Food Club åbner i Aarhus: Madklubben vil revolutionere buffet-konceptet

Madklubben åbner ny restaurant i tidligere missionshus på Klosterport i centrum af Aarhus

Sprøde salater, smagfulde grøntsagsretter, veltilberedt kød, frisk fisk, en isbar med økologisk softice fra Hansens Is, kaffe fra Sigfreds og the fra Perchs.

Det er, hvad aarhusianerne blive mødt af på den nye restaurant Food Club, som Madklubben åbner i midten af maj i det gamle missionshus på Klosterport 6 i Aarhus C.

"Vi vil revolutionere det danske tagselvbord-landskab og vise, at en buffet sagtens kan være centrum for en kvalitetsmiddag med råvarer af topkvalitet i hyggelige omgivelser. På Food Club er det kvalitet og ikke kvantitet, der vægter højest," siger Food Club og Madklubbens ejer Anders Aagaard i en pressemeddelelse om den nye buffet-restaurant.

Konceptet Food Club er udsprunget af en dialog med Madklubbens gæster, som ønskede sig en restaurant med buffet-konceptets fleksibilitet, hvor der er noget til hele familien, kødelskeren og grøntsagelskeren. I København har 70.000 gæster på godt et år spist i Food Club restauranten på Nørrebro.

Det er her på hjørnet af Klosterport og Nørre Allé i Aarhus C, Food Club rykker ind.

Det er her på hjørnet af Klosterport og Nørre Allé i Aarhus C, Food Club rykker ind. Arkivfoto.

"Buffet er jo et vildt fedt og hyggeligt koncept. Der er mulighed for at smage alle retterne på menukortet, så hverken kræsenpinden, kødelskeren eller veganeren går sulten hjem. Og når drikkevarer også er inkluderet i den faste pris, skal man heller ikke sidde og bekymre sig om, at regningen løber løbsk," fortæller Anders Aagaard.

Mandag til torsdag kan man spise det, man vil i halvanden time for 275 kroner. Fredag og lørdag er prisen 325 kroner. Ønsker man at forlænge, koster det 50 kroner per halve time. Børn under 12 år spiser med for 100 kroner, mens børn fra nul til seks år spiser ganske gratis.

Retterne i buffeten bliver løbende skiftet ud efter sæsonens råvarer.

jr

Publiceret 10 April 2019 10:06