Allan og Benedikte Werk og Lasse Mortensen.

Allan og Benedikte Werk og Lasse Mortensen.

Aarhus-virksomhed opkøber Hadsten-trykkeri

WERKs Grafiske Hus i Højbjerg har overtaget TrykD' i Hadsten

Det aarhusianske trykkeri WERKs Grafiske Hus har overtaget TrykD’ fra Hadsten. De to virksomheder vil i fremtiden have adresse i Højbjerg i WERKs Grafiske Hus hidtidige lokaler på Bjødstrupvej.

TrykD' blev etableret i 2015 som et søsterselskab til den nordjyske lokalavis, ’Vores Avis’. Avisen kræver nu ledelsens fulde opmærksomhed, og man har derfor valgt at sælge trykkeridelen fra til WERKs Grafiske Hus.

WERKs Grafiske Hus blev etableret af Rudolf Werk i 1974 og har altid ligget i Højberg. Det drives i dag af sønnen Allan Werk sammen med hustruen Lisbeth og deres datter Benedikte. Der er 11 medarbejdere ansat i trykkeriet. Trykkeriet varetager mange forskellige typer trygsager og er efter en nylig investering i en KOMORI GL-529 offset trykmaskine, der er den første af sin art i Europa blandt de teknologisk førende trykkerier.

”Med integrationen af TrykD' opnår vi en markant styrkelse af den digitale del af vores virksomhed, og vi ser frem til at kunne tilbyde de mange TrykD'-kunder konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet. Vi forventer, at nogle af TrykD'-opgaverne med fordel kan laves på vores nye offset maskine, så mange kunder kan forvente en positiv overraskelse, når de næste gang modtager et tilbud på en trykopgave,” siger Allan Werk, der er direktør i WERKs Grafiske Hus.

Fra TrykD’ fortsætter Lasse Mortensen, der var medejer og salgsansvarlig hos TrykD’. Han glæder sig til de nye muligheder og udfordringer sammenlægningen af de to virksomheder medfører.

”Jeg glæder mig til samarbejdet. Hos TrykD' har vi udelukkende haft fokus på de digitale trykløsninger, og vi har ofte set gode opgaver glide os af hænde, fordi vi ikke kunne tilbyde offsettryk og de lagerførings- og logistikløsninger, som vi nu får adgang til i WERKs Grafiske Hus,” fortæller Lasse Mortensen.

Hos WERKs Grafiske Hus glæder mig sig til at kunne gøre brug af Lasse Mortensens kompetencer.

”Hos WERKs har vi længe set efter muligheder for at styrke vores eksterne salg, og jeg glæder mig til samarbejdet med Lasse, som har vist enestående resultater,” siger Allan Werk.

Publiceret 08 April 2019 15:16