Line Franck er 36 år og daglig leder i to Danbolig-filialer i Aarhus. Foto: Nordisk Film

Line Franck er 36 år og daglig leder i to Danbolig-filialer i Aarhus. Foto: Nordisk Film

Premiere i aften:

Aarhusiansk mægler ny vært på 'I hus til halsen'

Line Franck fra Danbolig i Aarhus erstatter Jesper Nielsen som medvært på det populære DR-program

Tirsdag klokken 20 løber premieren på syvende sæson af DR-programmet 'I hus til halsen' over skærmen, og det bliver med lokalt islæt i værtsrollen, oplyser Nordisk Film, som producerer programmet.

Hidtil har den sjællandske kendis-mægler Jesper Nielsen, der i øvrigt tidligere har forsøgt at få fodfæste i det aarhusianske boligmarked, rejst rundt i Danmark sammen med sit sidekick, designer Søren Vester, for at hjælpe hussælgere i nød.

Men tirsdag er det i stedet 36-årige Line Franck, daglig leder i to aarhusianske Danbolig-filialer, der toner frem på skærmen sammen med Søren Vester.

Line Francks rolle i programmet bliver den samme som Jesper Nielsens. Hun skal kaste sig ud i innovative og anderledes markedsføringstiltag for at skabe opmærksomhed omkring det pågældende hus, og samtidig skal hun skabe overblik over husejerens økonomi og gør alt for at hive nogle favorable aftaler i land.

"Jeg har haft høje forventninger til mig selv. Når jeg går ind i noget, så vil jeg gerne følge det til dørs, og jeg giver ikke op, før jeg har lavet den bedst mulige aftale. Man er gået så meget ind i de mennesker, man nu har mødt undervejs i programmerne, at man vil dem det allerbedste," siger ejendomsmægleren.

På barsel under optagelser

Line Franck var på barsel med sin yngste datter, mens optagelserne stod på, og selvom det til tider har været hårdt at jonglere både job og privatliv, så har hun ikke fortrudt.

"Når jeg kører hjem efter optagelserne, tænker jeg: ”Det var det hele værd, for de mennesker, vi har været nede og hjælpe, havde virkelig brug for det, og de er så taknemmelige.”"

'I hus til halsen' sendes hver tirsdag klokken 20, og Line Franck mener selv, at optagelserne af programmet har været en inspirerende oplevelse.

"Det har været bevægende at komme under huden på nogle mennesker, som til at starte med forsøger at holde på sig selv, og så ender de med at åbne sig fuldstændig. Og man ender også med at give en masse af sig selv, fordi man får lyst til at gå ind i det 110 procent, når man er der. Det er bevægende at se, at de bliver så rørte over at se deres familie og venner, og de finder ud af, at det kan godt være, de ikke er rige på bundlinjen, men om ikke andet så er de rige på kærlighed og familie og venner, der støtter dem."

dp

Fakta om Line Franck

  36 år

  Bor i Aarhus

  Har tre børn på hhv. et, tre og ti år

  Kæreste med ejendomsmægler Rasmus Milling

  Daglig leder hos Danbolig i Aarhus City og Danbolig i Aarhus City Nørregade

  Har 13 års erfaring som ejendomsmægler

Publiceret 02 April 2019 15:22