Fotocollage: Adobe Stock

Blev du snydt? Her er de bedste aprilsnar-nyheder fra Aarhus

En stork på AUH's helikopterplads, Top Gun-musical hos Musikhuset Aarhus og ensrettet på Silkeborgvej. Mandag bød på mange sjove 'nyheder' fra Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Der var gang i drille-nyhederne i Aarhus mandag, da 1. april traditionen tro bød på den ene aprilsnar efter den anden. Lokalavisen Aarhus har samlet et bud på de sjoveste af slagsen fra Aarhus.

1: Storken på helikopterpladsen

Vi starter på Aarhus Universitetshospital, hvor en stork angiveligt skabte problemer på den ene helikopterplads.

2: Ensrettet på Silkeborgvej

Hos Teknik og Miljø i Aarhus Kommune fandt man mandag en god måde at klare myldretrafikken på Silkeborgvej. Resten af 2019 vil man simpelthen gøre det lettere at komme til og fra Aarhus på den trafikerede vej ved at ensrette trafikken mod Aarhus om morgenen og ensrette trafikken ud af Aarhus om eftermiddagen.

3: Mosh-pit bliver til bike-pit

På Nothside vil man på årets festival teste en såkaldt 'bike-pit'. Den skal overtage mosh-pitten på forreste række. Idéen er, at gæsterne skal træde godt og grundigt til i pedalerne i løbet af koncerterne, og så skal gæsternes sved i fremtiden være med til at gøre festivalen endnu mere bæredygtig.

4: Top Gun The Musical

Hos Musikhuset Aarhus kunne man mandag med glæde præsentere, at man næste år får premiere på Top Gun The Musical med blandt andre Frank Hvam som 'Goose' og Mick Øgendahl some 'Iceman'. Den helt store musicalsatsning får premiere 1. april 2020.

5: Aros tæller alle, der passerer museet

I 2020 forventer man hos Aros, at man runder fem millioner besøgende og dermed bliver blandt de fem bedst besøgte museer i verden. Det skal ske ved at indføre en helt ny optællingsmetode, hvor museet vil tælle alle, der passerer forbi museet på Vester Allé i det centrale Aarhus. Argumentet for den nye metode er, at "når man går forbi bygningen, kan man ikke undgå at se museet og nyde arkitekturen og regnbuen. Man har med andre ord haft en ARoS-oplevelse"

6: SKAM på Aarhus Universitet

Hos Aarhus Universitet ville man gerne benytte 1. april til at afsløre, at man laver en dansk udgave af den norske hitserie SKAM.

Publiceret 02 April 2019 07:05