Modelfoto

Modelfoto Adobe Stock

Dansk tøjkæde konkurs:

Lukker butikken i Aarhus

Ifølge Jydske Vestkysten er Solo Company-butikken i Aarhus blandt dem der lukker som følge af tøjkædens konkurs

For et par uger siden kom det frem, at det danske tøjfirma Solo Company, der driver kæderne Solo Concept og Cha Cha, er gået konkurs. Dengang blev det dog ikke meldt ud, hvorvidt der var butikker, som ville fortsætte med at eksistere.

Trods konkursen for et par uger siden, var det nemlig ikke en selvfølge, at alle butikkerne ville lukke. Hver enkelt butik ejes nemlig af datterselskaber, som ikke var direkte berørt af moderselskabets konkurs.

Jydske Vestkysten kan dog oplyse, at 22 af kædernes 26 butikker har drejet nøglen om. Det er kun butikkerne i Haderslev, Skive, Skagen og Aalborg, som ifølge mediet får lov til at overleve.

Dermed SOLO-butikken i City Vest er blandt de butikker, der er blevet lukket.

Kurator i boet, advokat Søren Christensen Volder fra advokatselskabet Bech-Bruun, forklarer til Jydske Vestkysten, at butikkerne er blevet lukket, da det ikke var muligt at udbetale løn til personalet.

Der bliver dog arbejdet på at genåbne butikkerne igen.

"Vi forsøger at få andre til at videreføre butikkerne. Det bliver sådan, at man ikke behøver at overtage den gæld, der er i datterselskabet, for at overtage butikken," siger Søren Christensen Volder til Jydske Vestkysten.

jwh

Publiceret 30 March 2019 11:35