Kit Lundbæk, ejer af Kits Modetøj & Sko, er klar til re-opening i denne uge på Gåseagervej i Egå, efter to butikker er blevet til en.

Kit Lundbæk, ejer af Kits Modetøj & Sko, er klar til re-opening i denne uge på Gåseagervej i Egå, efter to butikker er blevet til en.

Tilbage til rødderne med jubilæum:

Kits Modetøj & Sko samler alle kræfterne i Egå

Tøjforretning på Gåseagervej i Egå fejrer 20 års jubilæum og har nu samlet to butikker i en

Af
Kim Skovrup Andersen

Jubilæum I denne uge kan Kits Modetøj & Sko fejre 20 års jubilæum på adressen i Egå. Det markeres med en såkaldt re-opening, hvor kunder kan komme og se butikken på Gåseagervej 6, som har fået en gevaldig make-over.

Det sker som en naturlig konsekvens af, at søsterbutikken i Skejby Centret er blevet lukket. Så nu er en del af inventaret derfra at finde i den 600 kvadratmeter store butik i Egå. Lokalerne er blevet klædt anderledes på i form af nye farver og tapeter.

Kvinden, som har lagt navn til butikken og grundlagt den, er 56-årige Kit Lundbæk, og hun glæder sig til, at kræfterne nu er blevet samlet dér, hvor det hele startede.

"Jeg har valgt at koncentrere mig om en butik i stedet for to. Det har været for ressourcekrævende at drive to butikker, især efter to af mine nøglemedarbejdere, der har været ansat i 12 og 13 år måtte stoppe med et halvt års mellemrum. De har været enormt svære at erstatte, og arbejdsbyrden for mig har været for stor med 12 dages ferie på et år," forklarer hun.

Hjertebarnet i Egå

"Jeg åbnede i sin tid butik op i Skejby Centret i stedet for en webshop, men nu slutter det eventyr, og jeg glæder mig til at kunne komme tilbage til rødderne og hjertebarnet her i Egå," siger Kit Lundbæk, som er bosat i Skæring sammen med sin mand Mogens.

Det blev i alt til fem år i Skejby Centret.

Der er kommet nyt inventar i butikken på Gåseagervej.

Der er kommet nyt inventar i butikken på Gåseagervej.

"Det er den vej, det går med detailhandlens udvikling. Der er også sket en ændret forbrugeradfærd, hvor kunderne er blevet mere miljøbevidste og går ind for genbrug. Det er der selvfølgelig intet forkert i, men det gør det sværere for os, der skal leve af at sælge noget nyt. Men når de så skal have nyt tøj, har mange stadig behov for personlig rådgivning, så jeg regner da med, at vi fortsat får travlt her i Egå," siger Kit Lundbæk, der har fem ansatte i butikken.

I anledning af jubilæet tilbyder Kits Modetøj & Sko 20 procents rabat på udvalgte varer på torsdag og fredag, mens der på lørdag fra klokken 10 til 15 er 20 procents rabat på alle ikke nedsatte varer.

Publiceret 27 March 2019 10:00