Carsten Andersen åbner Realmæglerne-butik i Højbjerg.

Carsten Andersen åbner Realmæglerne-butik i Højbjerg. Pressefoto

Højbjergdreng vender hjem og åbner RealMæglerne-butik

Carsten Andersen vender hjem til Aarhus og åbner ejendomsmæglerbutik tæt på barndomshjemmet i Højbjerg

Ejendomsmægler Carsten Andersen er særdeles godt kendt i lokalområdet i Højbjerg, hvor han 29. marts åbner en ny RealMæglerne-butik på Rosenvangs Allé 176. Butikken ligger få hundrede meter fra hjemmet på Forsythiavej 10 i Højbjerg, hvor han boede hele barndommen med sin forældre, gik i skole på Holme Skole og spillede fodbold i IF Lyseng.

Som 21-årig flyttede Carsten fra Højbjerg til Aalborg for at blive indkøber. I Aalborg begyndte han at læse til ejendomsmægler. Uddannelsen gjorde han færdig i Vejle, og fra 1999 til 2006 var Carsten Andersen ejendomsmægler i Middelfart. Herefter fortsatte han som mægler med egne butikker i Fredericia, Vejle, Børkop og Bredballe med tilknyttet erhvervsafdeling.

Bidt af racerløb

I 2014 skiftede Carsten spor og begyndte at arbejde som eventansvarlig og key account manager for Classic Race Aarhus.

"Jeg var begyndt at køre race igen i 2007-2008 sammen med en gammel kammerat hjemme fra Højbjerg, og derfor var det egentlig sjovt at komme til at arbejde med min hobby på den måde," fortæller Carsten Andersen i en pressemeddelelse fra RealMæglerne.

Karrieren som racerkører toppede i 2012, da han og makkeren Kasper Elgaard blev samlet vinder af 1976-klassen i Copenhagen Historic Grand Prix i Carstens hvide Porsche 911.

Carsten Andersen har vundet racerløb i sin hvide Porsche 911.

Carsten Andersen har vundet racerløb i sin hvide Porsche 911. Privatfoto

De seneste par år har Carsten Andersen arbejdet som konsulent i Elite Rekruttering, der rekrutterer arbejdskraft til virksomheder.

Hjem til 'Mægler Street'

Nu er ringen sluttet, både erhvervsmæssigt og privat, når han åbner sin nye butik, der kiler sig ind på 'Mægler Street' mellem to konkurrerende ejendomsmæglerbutikker.

I butikken får han tre ansatte, der står for henholdsvis udlejning, sagsbehandling samt salgstekster og projekter til gavn for lokallivet.

"Jeg glæder mig til at komme i gang som ejendomsmægler igen. Jeg nyder dialogen med køber og sælger, og mit store kendskab til ejendomshandel gør, at mine kunder kommer godt i mål. Her får jeg mulighed for at kombinere mange års erfaring med konkret viden om et område, som jeg har et helt særligt og ikke mindst kærligt forhold til," siger Carsten Andersen.

Aarhus er hjem

Han er far til tre og flytter til Højberg fra Fredericia.

"Selv om jeg har været vidt omkring, siden jeg rejste til Aalborg, har Aarhus og Højbjerg jo været med mig hele vejen, fordi mine forældre og en stor del af min kontaktflade jo stadig boede i byen. Så jeg har altid følt, at jeg skulle 'hjem', når jeg skulle til Aarhus."

Tilknytningen til Højbjerg er så stærk, at det er lykkes for Carsten at skaffe butikken det samme telefonnummer, som barndomshjemmet på Forsythiavej havde: 86 27 27 39.

"27 er jo Højbjerg-nummeret. At der så er to gange 27 i nummeret, er helt perfekt," fortæller den nye gamle Højbjergdreng.

jr

Publiceret 19 March 2019 00:00