Søren, Victor og Peter Bang Christensen klippede sammen snoren til den nye butik i Skæring.

Søren, Victor og Peter Bang Christensen klippede sammen snoren til den nye butik i Skæring. Foto: Pressefoto

Plantorama Egå åbnet af tre generationer

Lang kø foran det nyåbnede Plantorama fredag morgen

nyåbning 3-400 hundrede kunder stod i kø klokken ni fredag, da det nye Plantorama i Skæring åbnede dørene til en helt ny butik på 9.200 kvadratmeter.

Tre generationer Vang Christensen klippede den traditionelle snor. Det var Peter, der er administrerende direktør, hans far Søren, som grundlagde Plantorama i 1987, og Peters ene søn Victor.

"Det er en dag, vi har set frem til længe. Her kan vi tilbyde vores kunder mere plads og flere oplevelser blandt andet legeland, Espresso House, Farm Shop med økologiske, friske grøntsager og ikke mindst det, der var starten på det hele nemlig blomster og planter i massevis," siger Peter Vang Christensen i en mail til Lokalavisen Aarhus.

3-400 mennesker stod i kø klokken 0.

3-400 mennesker stod i kø klokken 0. Foto: Pressefoto

Forrest i køen stod blandt andre Jonna Mandrup og søsteren Jette Nielsen, som har fulgt byggeriet, når de jævnligt kører forbi på Grenåvej.

"Vi kender Plantorama og skulle ud og se det nye. Det er stort og flot," siger Jonna Mandrup i mailen til avisen.

Hun var kommet for at få et ferskentræ og nogle forårsblomster. Jette Nielsen skal have en kattebambus.

Med 9.200 kvadratmeter svarende til to fodboldbaner er det Jyllands største havecenter, og det er samtidig Danmarks mest grønne. Ikke bare på grund af de mange planter, men fordi 650 kvadratmeter solpaneler leverer 100.000 kWh strøm, overalt er der LED belysning, regnvand genbruges til blomster og planter med mere, som Lokalavisen Aarhus skrev om i sidste uge.

"Det bedste ved det nye havecenter er, at der er god plads til oplevelser. Kunderne kan nu opleve forskellige miljøer med boligindretning, madspecialiteter, planter og blomster, og de kan få inspiration. Dernæst er der blevet plads til nyheder som blandt andet dyrlæge, legeland og cafe ," siger Peter Vang Christensen i mailen.

I 32 år har Plantorama haft havecenter i Skæring, og tiden har budt på mange nyheder og forbedringer. Kæden er vokset fra det ene til nu 11 store havecentre i hele landet.

cko

Publiceret 01 March 2019 11:30