Hotel Ritz er blevet købt af Milling Hotels, der nu ejer 10 danske hoteller.

Hotel Ritz er blevet købt af Milling Hotels, der nu ejer 10 danske hoteller. Pressefoto

Fynsk hotelpar overtager Hotel Ritz i Aarhus

Familieejede Milling Hotels overtager Hotel Ritz, som bliver familiens 10. danske hotel

Af
Jeppe Rafn

Milling Hotels har i dag, fredag 1. marts, fået nøglerne til Hotel Ritz på Banegårdspladsen i Aarhus C.

"Hotel Ritz er et ikonisk hotel med en perfekt placering tæt på banegården og med Restaurant Mash, som vi glæder os til at samarbejde med, i stueetagen. Vi vil gerne tilbyde overnatninger og oplevelser til de gæster, der kommer til Aarhus for at opleve de mange forskellige kulturtilbud, byen kan tilbyde, og som ønsker lidt mere end blot en seng. Samtidig er det et hotel og en bygning, der er kendt i byen og har den sjæl og centrale beliggenhed, som er kendetegnet for Milling Hotels," siger direktør Jan Milling i en pressemeddelelse.

Hotel Ritz bliver det 10. hotel i Milling Hotels, som ejes af ægteparret Jan og Dorte Milling. De driver hotellerne med hjælp fra den ene af parrets børn samt Dortes bror og hans kone.

Nyrenoveret

Milling Hotels har købt Hotel Ritz af Jens Rysgaard, der selv overtog det i 2013 og har renoveret det gamle hotel fra 1932.

"Det har været en afsindig spændende rejse og en stor udfordring at løfte hotellet op på det niveau, det er i dag. Jeg overrækker et flot renoveret hotel med et team af dygtige og dedikerede medarbejdere, som jeg meget gerne vil takke. Jeg føler, at jeg nu har gjort alt det, jeg kunne for stedet, så nu skal jeg videre og sender trygt stafetten i retning af Milling Hotels på en aftale, jeg er meget tilfreds med," siger Jens Rysgaard, der nu vil sætte skub i udvidelsen af sit designhotel, Hotel Oasia på Kriegersvej i Aarhus.

Jens Rysgaard er også medejer af Grand Hotel i Struer og af Tambohus Kro & Badehotel ved Limfjorden.

Ikke flere hoteller lige nu

Ægteparret Milling købte sit første hotel i 1994, men har lige nu og her ikke planer om at tilføje yderligere hoteller til Milling-familien.

"Vi er iværksættere af natur, men de næste par år er det ikke planen at udvide porteføljen. Lidt ude i fremtiden er det til gengæld drømmen at supplere med et hotel i København," siger Jan Milling.

Om Milling Hotels

Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling. Ægteparret købte det første hotel i 1994 og ejer i dag ni danske hoteller: Hotel Plaza, Hotel Ansgar, Hotel Windsor, Domir og Ydes i Odense, Hotel Park i Middelfart, Hotel Gestus i Aalborg, Hotel Saxildhus i Kolding og Hotel Søpark i Maribo. Hotel Ritz i Aarhus bliver Milling Hotels tiende hotel.

Jan Milling er oprindelig uddannet tømrer, og Dorte Milling er uddannet pædagog. Sammen har de tre børn på 27, 24 og 20 år. Sønnen Andreas er viceområdedirektør for Søpark, Gestus og rengøringen. Dortes bror, Peter Milling, er områdedirektør for Middelfart, Kolding og det nye hotel i Aarhus. Peters kone, Gitte Milling, er områdedirektør for de fem Odense-hoteller.

Publiceret 01 March 2019 09:22