Netto i Åbyhøj bliver endnu større.

Netto i Åbyhøj bliver endnu større. Foto: Tahmasbi

Aarhus' mindste Netto bliver cirka tre gange større

Netto skal i gang med den store ombygning på Silkeborgvej i Åbyhøj

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

udvidelse Byggetilladelsen fra Aarhus Kommune er ikke helt på plads endnu, men hos Netto tror man, at det kommer til at gå rimelig smertefrit.

Aarhus' mindste og første Netto på Silkeborgvej i Åbyhøj står nemlig foran cirka en tredobling af butikkens areal. Derfor lukkede butikken på knap 400 kvadratmeter ned 31. december.

"Butikken var utidssvarende, alt for lille og slidt. Vi håber, at vores trofaste kunder vælger at handle på Finnerupvej eller på Søren Frichs Vej, indtil den nye butik står klar," siger udviklingschef i Salling Group, Carsten Hadsbjerg.

Den nye butik bliver på omkring 1.000 kvadratmeter - måske lidt mere, og det sker ved, at man rykker butikken frem og dermed inddrager de nuværende ganske få parkeringspladser. Netto har købt den gamle Nordea-bygning, og tanken er, at der skal være parkeringspladser på det område. Det betyder, at der bliver fire-fem gange så mange parkeringspladser, som der er i dag.

"Vi har et håb om at åbne på den anden side af sommerferien, hvis alt går, som det skal," siger Carsten Hadsbjerg.

Et nyt koncept

Den nye Netto-butik i Åbyhøj bliver en del af kædens nye koncept, hvor der er endnu mere fokus på ferskvarer og hurtig-mad. Det kan være færdiglavede salater, middagsretter og lignende.

"Vi bygger butikken i nordisk design. Det bliver både varmt, råt og lyst - på samme måde som vores Netto i Veri Centeret," fortæller udviklingschefen.

Han håber og tror, at Nettos loyale kunder fra Åbyhøj benytter sig af de to andre Netto'er i byggeperioden.

"Vi er selvfølgelig helt med på, at der både er en Rema og en Kvickly tæt på, men vi lover også, at kunderne kan glæde sig til den nye butik, når vi åbner - for den bliver god," lover Carsten Hadsbjerg.

Publiceret 16 January 2019 06:00