Jonas Janholt Waarst.

Jonas Janholt Waarst.

Privathospital i Skejby ansætter ny kommerciel direktør

Jonas Janholt Waarst skifter fra Falck Healthcare til Aleris-Hamlet Hospitaler

Job Som led i strategien om udelukkende at beskæftige sig med sundhedsområdet tiltræder Jonas Janholt Waarst som kommerciel direktør for Aleris-Hamlet Hospitaler, der driver et af sine syv hospitaler på Brendstrupgårdsvej i Skejby.

Jonas Janholt Waarst er 44 år og uddannet cand.merc, og han kommer senest fra en stilling som kommerciel direktør i Falck Healthcare A/S.

Mange udviklingsmuligheder

Jonas Janholt Waarst vil indgå i ledergruppen og får ansvaret for salg og udvikling af den eksisterende forretning med henblik på forsikrings- og pensionsselskaber, virksomheder og det offentlige. Han får også ansvaret for udvikling og opbygning af nye forretningsområder.

Administrerende direktør i Aleris-Hamlet, Nis Alstrup, glæder sig over, at Jonas Janholt Waarst har valgt at komme til Aleris-Hamlet:

”I vores bestræbelse på at styrke vores fokus på at levere nye, innovative samt digitale sundhedsløsninger inden for de områder, hvor vi ser et stigende behov i markedet, er Jonas den helt rigtige profil til opgaven. Han kan tage os det næste vigtige skridt i et marked, hvor vi ser mange muligheder for at bidrage til et mere effektivt sundhedsvæsen," siger Nis Alstrup i en pressemeddelelse.

Jonas Janholt Waarst ser også frem til det fremtidige samarbejde.

”Aleris-Hamlet er en spændende virksomhed i rivende udvikling, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og bidrage med al min viden og erfaring inden for healthcare-branchen. Aleris-Hamlet har et stort potentiale på både eksisterende og nye markeder, og der er gode muligheder for at se på alternative forretningsmodeller," siger Jonas Janholt Waarst.

ksa

Publiceret 21 December 2018 06:00