.

. Foto: Timo Battefeld / Ritzau Scanpix

Efter tidligere gymnasters oplevelser:

Nu vil Flying Superkids tilknytte psykolog til holdet

Det er på et bestyrelsesmøde blevet besluttet, at man vil tilknytte en ekstern psykolog til Flying Superkids

Af
Louise Nyvang Burmeister og Jonas Wrede Hansen

Efter Lokalavisen Aarhus' interview med ledelsen, bliver avisen ringet op af bestyrelsesformand Jens Hornemann. Han havde om aftenen efter interviewet bragt sagen op på et ordinært bestyrelsesmøde.

Vi må sige, at det må jo have fundet sted

Her bekræftede et af bestyrelsesmedlemmerne, at der i den pågældende periode havde fundet vejninger af gymnaster sted. Måske i et til to år.

"Vi må sige, at det må jo have fundet sted. Det er ikke noget, vi på nogen måde kunne finde på at gøre i dag. Der har været en tid, hvor man ikke har været opmærksom på, at det kunne have nogle konsekvenser. Der skulle man have haft mere fokus på den dimension," siger bestyrelsesformanden til Lokalavisen Aarhus.

På bestyrelsesmødet blev det besluttet, at man fremover vil tilknytte en ekstern psykolog til holdet.

"Vi skal nu i gang med at finde den præcise model for, hvordan det skal foregå. Men der var bred enighed omkring bordet om, at det var den rette vej at gå," siger Jens Hornemann.

Eks-superbørn står frem

Sophia Ene Schou og Nønne Svalholm var begge en del af Flying Superkids i 1980'erne og i starten af 1990'erne. I denne uge er de begge stået frem med en voldsom kritik mod ledelsen på Gymnastikgården i det vestlige Aarhus, hvor Flying Superkids holder til.

Læs alle artikler om sagen herunder:

Publiceret 11 December 2018 06:00