2019 kan blive nyt rekordår, hvis samme slags navne fortsætter med at komme på Fed Fredag-programmet. Foto: Bo Petersen/Tivoli Friheden

2019 kan blive nyt rekordår, hvis samme slags navne fortsætter med at komme på Fed Fredag-programmet. Foto: Bo Petersen/Tivoli Friheden

Fest i Friheden:

Fire fremragende navne på Fed Fredag-programmet

Tivoli Friheden har tilføjet yderligere fire hitmagere til Fed Fredag-programmet i 2019

Først var det store kanoner med lokal tilknytning, som Tivoli Friheden kunne præsentere i form af Morten Breum, Tina Dickow og Hugo Helmig.

Nu er yderligere fire flotte navne fra den danske musiktop tilføjet programmet for det kommende års Fed Fredag-arrangementer.

Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos og Jacob Dinesen bliver nemlig en del af det hold, der skal fylde Tivoli Friheden med hits under den danske sol og de gamle bøgetræer til sommer, oplyser tivoliet i en pressemeddelelse.

Dermed er nu syv ud af de i alt 21 på plads.

Da Tivoli Friheden tændte for musikken til Fed Fredag-koncerterne i 2018, dansede og sang 169.000 gæster med og satte ny publikumsrekord for sommerkoncerterne. Det var 14.000 flere end i 2017, og fortsætter det lovende program med at udvikle sig på samme måde, så kan 2019 meget vel blive et nyt rekordår.

”Vi glæder os til at fortsætte sommerens Fed Fredag-tradition med et stærkt program, der favner bredt. Et program, der er tro mod traditionen, men som også byder på nye og unge talenter. Når vi tilføjer Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos og Jacob Dinesen til programmet, rammer vi netop den kombination, hvor der både er plads til fællessang og til nye kunstnere,” siger direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen.

Alle Fed Fredag-koncerter starter klokken 20, og entréen er 160 kroner. Man kan dog købe et platin-kort for 349 kroner og få adgang til alle koncerter samt billigere turbånd.

dp

Publiceret 07 December 2018 09:50