Flere hundrede nisser havde fundet vej til Lystrup i lørdags. Foto: Per Dreyer.

Flere hundrede nisser havde fundet vej til Lystrup i lørdags. Foto: Per Dreyer.

Gigant-galleri:

Løbe-nisser på spil i Lystrup

254 løbere var tilmeldt det traditionsrige nisseløb i Lystrup

Af
Kim Skovrup Andersen

Selv om det ikke var det store julevejr med frost og sne, væltede det rundt med nisser i Lystrups centrum lørdag formiddag. Traditionen tro arrangerede Lystrup IF nemlig motionsløb, hvor deltagerne bliver opfordret til at klæde sig juleagtigt ud.

"Den 14. udgave af Nisseløbet blev afviklet i perfekt løbevejr med 254 tilmeldte deltagere. Der var mange flotte udklædninger, og vi havde dårlig nok pakket startområdet ned, før den første 3,5 kilometer-løber kom i mål i tiden 11 minutter og 57 sekunder," fortæller en tilfreds Michael Povlsen, som er formand for Lystrup IFs formand for Løb & Motions-afdeling.

Der var tale om Mo Ali Klay, som var hurtigst på den korte rute. Anne Scherrebeck var bedste kvinde i tiden 16:29, mens hurtigste dreng var Peter Emil Rønnov Sørensen i 16:18, og Alma Wagener kom ind i tiden 19:30.

"Den 14. udgave af Nisseløbet blev afviklet i perfekt løbevejr med 254 tilmeldte deltagere."

På den lange distance på syv kilometer var det Esben Hornum, som tog 22 minutter og 52 sekunder om det. Hurtigste kvinde var Ambra Molinari i tiden 34:38, mens hurtigste dreng - Alf Beedholm - løb i tiden 30:50. Bedste pige var Clara Fiil Nielsen, som brugte 50 minutter og 32 sekunder om at gennemføre nisseløbets længste rute.

I alt gennemførte 233 nisser årets løb, hvor Bertram Rask blev præmieret for den bedste udklædning, og Gammelgårdsskolen løb med titlen som største hold.

Foto: Per Dreyer.

Foto: Per Dreyer.

Publiceret 03 December 2018 14:22