Kendt tøjbutik gider ikke være med:

"Black Friday er i mine øjne et skingert arrangement"

Tøjbutikken Mads Nørgaards webshop har i dag været helt lukket som en protest mod Black Friday

Af
Jonas Wrede Hansen

Imens størstedelen af landets butikker i dag flyder over med store tilbud til dagens Black Friday, og enkelte endda fortsætter med udsalget hele weekenden, så har modekongen Mads Nørgaard med tøjbutikken af samme navn valgt at dreje helt udenom konceptet. Tøjbutikken, der for ganske kort tid siden åbnede i Aarhus, som det første sted uden for København, har haft lukket butikkens webshop hele dagen i dag. Det sker som en protest mod Black Friday-konceptet, som Mads Nørgaard på ingen måde vil sættes i forbindelse med.

"Black Friday er i mine øjne et skingert arrangement, der i et opskruet toneleje trækker verden i den forkerte retning," skriver han således i et opslag på webshoppens hjemmeside, som i dagens anledning blot er en sort side med et tekstopslag om, hvorfor butikken har lukket webshoppen og ikke støtter op om det amerikanske koncept.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto: Pressefoto

"Verden har brug for det stik modsatte af Black Friday, nemlig mere omtanke og flere bæredygtige løsninger," fortsætter Mads Nørgaard i opslaget.

Det er tredje år i træk, at Mads Nørgaard vælger at lukke webshoppen under Black Friday.

Det var 13. september i år, at Mads Nørgaard åbnede tøjbutikken i Aarhus. Den er placeret i den fredede bygning i Badstuegade 1 i det centrale Aarhus.

"Vi ville rigtig gerne vise vores eget mærke et andet sted end i København, og her er Aarhus oplagt. Det er en fantastisk by med en masse unge mennesker, og der er gang i den. Vi glæder os til at vise hele vores kollektion frem i Aarhus til mænd, kvinder og børn," fortalte Mads Nørgaard i forbindelse med åbningen til Lokalavisen Aarhus.

Publiceret 23 November 2018 17:34