Foto: Claus Sjödin/CSPress.dk

Foto: Claus Sjödin/CSPress.dk Claus Sjödin/CSPress.dk

Peter A.G. er med til at tænde julelysene på Sallings facade

På fredag tænder Salling flere hundrede tusinde funklende julelys på facaden i Aarhus, og Peter A.G. giver minikoncert

Ingen jul uden det velkendte julelys på Sallings facade. Sådan er det vel efterhånden ved at være i Aarhus. I år bliver da heller ingen undtagelse, når Salling på fredag tyvstarter julen med facadens flotte juledekoration.

"Julen er en magisk tid i Salling, hvor vi i fællesskab med vores kunder skaber gode oplevelser. Vi kan ikke undgå at blive pavestolte, når så mange mennesker samles foran Salling for at markere starten på julen. Det er helt fantastisk," siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling stormagasiner, i en pressemeddelelse.

Der er lagt op til en fest med masser af god musik og julestemning, når Peter A.G. fra Gnags sammen med sin trio træder op på scenen og giver en minikoncert.

"Jeg er stor tilhænger af julen og alle de minder, julen bringer med sig. Så jeg glæder mig utroligt meget til at synge julen i gang under de smukke julelys. Forhåbentlig kommer min kærlighed til julen til at smitte," siger Peter A.G i pressemeddelelsen.

Julehyggen fortsætter i stormagasinet

Når julelysene er tændt, og koncerten er forbi, flytter den gode julestemning ind i Salling, hvor der er pyntet op til jul. Her er der alverdens smagsprøver, serveringer og julegodter på alle etager, hvor blandt andet Salling Super byder på lune æbleskiver. Der vil også være masser af tilbud, DJ, aktiviteter og konkurrencer, hvor man kan vinde præmier.

Stormagasinet holder i anledningen åbent helt frem til kl. 22.

Program

- 10-19: Der varmes op til julehygge i Salling

- 19.00: Lysene bliver tændt

- 19.10: Peter A.G. spiller under julelysene

- 19.35: Julehyggen fortsætter i Salling

Publiceret 28 October 2018 08:20