Pressefoto

Pressefoto

Haugaard, politikere og pattegris:

Værestedet fylder 25

Værestedet og Værestedets Venner inviterer hele byen med til at fejre 25-års jubilæum

I 25 år har byens udsatte haft et varmt og hyggeligt sted at tage hen i Værestedet.

Her kan man få et måltid mad, et bad, en snak og hjælp til at finde vej gennem systemet.

Det er nu 25 år siden, Værestedet slog dørene op i Mindegade i 1993, og jubilæet har Værestedet og den nystiftede forening Værestedets Venner besluttet at fejre med manér ved at invitere hele byen til fest den 25. oktober.

”I Værestedets Venner vil vi gerne gøre livet lidt lettere for brugerne af Værestedet i Jægergårdsgade. Derfor holder vi en jubilæumsfest, hvor brugerne og alle venner af stedet kan få et festmåltid, en god snak og en svingom,” siger formand for Værestedets Venner, Mette Skautrup, i en pressemeddelelse.

Festen finder sted i lokalerne, der nu ligger i Jægergårdsgade i Sydhavnen.

Programmet for jubilæet er spækfyldt med hygge og oplevelser. Der bliver afholdt lotteri og speakers’ corner. Der vil være taler, musikalske indslag, kager, pølsevogn og premiere på en spritny film om Værestedet lavet særligt til lejligheden.

Som kronen på værket har det kendte bysbarn Jacob Haugaard sagt ja til at komme forbi og underholde selskabet.

Inden det officielle program går i gang, inviteres Værestedets brugere til helstegt pattegris fra Slagteriget fra klokken 12-14.

Det efterfølgende program:

Kl. 14.00-14.30: Taler v. Kristian Würtz (rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse), Poul Struve Nielsen (redaktør på Hus Forbi) og Mette Skautrup (formand for Værestedets Venner).

Kl. 15.00-16.00: Musik og underholdning med Jacob Haugaard.

Kl. 16.00-17.30: Pølsevogn og diverse underholdning.

Publiceret 15 October 2018 20:53