Tidligere AGF-målmand Steffen Rasmussen har besøgt Talehuset.

Tidligere AGF-målmand Steffen Rasmussen har besøgt Talehuset. Foto: Jonas Wrede Hansen

Steffen Rasmussen i podcast:

Måske starter jeg til håndbold

Talehuset, der er Lokalavisen Aarhus' podcast om AGF, har i nyeste afsnit besøg af tidligere AGF-målmand Steffen Rasmussen

Af
Jonas Wrede Hansen

Ved slutningen af sidste sæson stoppede en vaskeægte klubmand hos AGF, da Steffen Rasmussen efter mere end 400 kampe for førsteholdet valgte at lægge handskerne på hylden. I nyeste afsnit af Lokalavisen Aarhus' AGF-podcast, Talehuset, er den legendariske målmand med kaldenavnet 'Staff' i studiet, hvor der bliver talt om tiden i AGF og fremtiden.

Hør afsnittet i iTunes her

Siden målmanden fik sin sidste kamp før sommerpausen, har han nydt at være væk fra den profesionelle fodboldverden.

"Det har været rigtig rart, Endelig fik man sagt, at det var det man gjorde og sagt farvel til det hele. Det var det rigtige tidspunkt for mig, og jeg har nydt ikke at have forpligtelserne. Jeg har kunnet tage på sommerferie uden at have puls-ur og løbesko med," fortæller Steffen Rasmussen blandt andet i podcastafsnittet, som er ude nu i iTunes, på Soundcloud og de mange andre podcastplatforme.

Men selvom den tidligere AGF'er har nydt at være væk, så følger han fortsat klubben både på stadion og i fjernsynet, og han er også så småt ved at savne at være fysisk aktiv.

"Andet ville også være mærkeligt, når man har været vant til at være i gang hele tiden," fortæller han og fortsætter:

"Jeg tror ikke, at jeg kommer til at spille fodbold igen, så det skal være noget andet. Jeg har en racercykel derhjemme. Det kan være, at jeg hopper op på den. Det kan også være, at jeg starter til håndbold," griner Steffen Rasmussen i podcastafsnittet.

Foruden snakken om Steffen Rasmussens tid i AGF og hans fremtid, så bliver den legendariske AGF'er også præsenteret for en quiz om ham selv, der viser sig at være ret svær. Det hele bliver krydret med en lille anekdote fra tidligere AGF-træner Glen Riddersholm, som står for dette afsnits 'En tur ned ad Stadion Allé'.

Vært: Jonas Wrede Hansen

Publiceret 13 October 2018 10:00