NorthSide i 2018.

NorthSide i 2018. Foto: Jonas Svendsen

NorthSide frigiver datoer for 2019-festival

Festivalen afvikles igen i år fra torsdag til lørdag

Musikfestivalen Northside i Aarhus finder i 2019 igen sted i begyndelsen af juni, fra torsdag 6. juni til lørdag 8. juni.

Årets festival begyndte i 2018 for første gang om torsdagen og varede til lørdag, og sådan bliver det igen næste år, oplyser NorthSide i en pressemeddelelse.

"Det gik så godt, at vi vil fortsætte på samme måde fremadrettet. Vi havde en ambition om at lave en opbygning, hvor vi sluttede med et brag lørdag i stedet for en mere stille søndag, og det syntes vi i den grad lykkedes. Ifølge Epinion foretrækker 69 procent nu, at NorthSide starter om torsdagen, og da i alt 86 procent enten foretrækker den nye struktur eller vil feste med os uanset, hvornår vi ligger i løbet af ugen, så føler vi os bekræftet i, at dette var den rigtige beslutning for NorthSide," siger talsmand for festivalen, John Fogde.

Næste års festival bliver den tiende Northside, der begyndte i 2010 som et endagsarrangement med fem danske bands på en enkelt scene. Igen i år kommer der over 40 primært internationale navne fordelt på tre scener i Ådalen ved Aarhus

Billetsalget til NorthSide 2019 begynder torsdag 1. november klokken 10.00. Festivalen forventer at offentliggøre de første navne senere på måneden.

jr

Publiceret 09 October 2018 10:19