Pressefoto

Billetboom til restaurantfestival i Aarhus med tre retter for 200 kroner

44 procent flere aarhusianere end sidste år har købt billet til DinnerDays

Af
Jeppe Rafn

I efterårsferien kan aarhusianerne igen i år komme ud at spise tre retter for 200 kroner på en række restauranter i Aarhus og en enkelt i Odder.

Det sker til restaurantfestivalen DinnerDays, der finder sted fra 12. - 21. oktober i Aarhus, København, Odense og på enkelte andre restauranter rundt omkring i landet.

Billetsalget begyndte for en måned siden, og fire dage før festivalstart er der blevet solgt 44 procent flere billetter i Aarhus end på tilsvarende tidspunkt sidste år. Det oplyser restaurantsitet Dinner Booking, der står bag DinenrDays, til Lokalavisen Aarhus. Arrangøren ønsker ikke at oplyse det samlede antal, men vil dog gerne afsløre, at der er tale om flere tusinde billetter.

"Det er overvældende med den store interesse, DinnerDays har haft denne gang. Det vil vi naturligvis tage med i vores overvejelser til næste restaurantfestival, hvor vi forhåbentlig kan præsentere endnu flere toprestauranter," siger Laura Madsen, PR & Communications Manager hos DinnerBooking.

Dobbelt så mange restauranter som sidste år

Sidste år var første gang, Dinner Days kom til Aarhus. Dengang kunne man vælge mellem syv restauranter. I år deltager 13 restauranter i Aarhus og én i Odder i DinnerDays.

Det er Retour Aarhus, Anker, Skovmøllen, Restaurant Martino, Hantwerk, Den Lille Kro, Fedet, Mejeriet, Café Faust, Spiselauget, Globen Flakket, Frederiksgade 42, Cu Cu samt Green Vibe Burger & Bistro i Odder.

På alle restauranterne får man tre retter for 200 kroner plus gebyr undtagen på Mejeriet, som tilbyder en særlig gourmetmenu til 400 kroner plus gebyr.

Menuerne kan ses på dinnerdays.com/aarhus.

Publiceret 09 October 2018 06:45