128 nye lejligheder er snart klar til indflytning Risskov Brynet.

128 nye lejligheder er snart klar til indflytning Risskov Brynet.

AP Pensions byggeri i Risskov inde i sin sidste fase

Sammen med NRE Denmark holdt AP Pension rejsegilde i torsdags for 128 lejeboliger i Risskov Brynet

Boligprojekt Byggeriet af AP Pensions 128 lejeboliger i Risskov Brynet er netop gået ind i sin sidste fase. Torsdag 4. oktober kunne AP Pension sammen med totalentreprenøren af byggeriet i Risskov Brynet, NRE Denmark, nemlig holde rejsegilde for de mange boliger.

De nye lejeboliger består af to boligslanger fordelt på to etageejendomme, rækkehuse og et punkthus.

Direktør i AP Ejendomme Peter Olsson er stolt over, at byggeriet nu nærmer sig afslutningen.

"Med rejsegildet markerer vi, at vi er gået ind i den sidste fase af byggeriet i Risskov Brynet. Et byggeri der, når det står helt færdigt, vil bestå af en lang række attraktive og moderne boliger. Byggeriet demonstrer igen det gode samarbejde mellem AP Pension og NRE Denmark," siger Peter Olsson i en pressemeddelelse.

Han ikke er uvant med at være til rejsegilde i Risskov. For AP Pension har allerede bygget 295 boliger i området.

NRE Denmark ser også frem til, at de kommende boliger i Risskov Brynet inden længe står klar til lejerne, der for manges vedkommende får udsigt over Aarhus-bugten, Mols Bjerge og midtbyen.

"Det er en fornøjelse at være med til at bygge moderne boliger med et æstetisk udtryk i et område, der både er tæt på skønne naturområder og det aarhusianske byliv," siger administrerende direktør i NRE Denmark, Jacob Eiskjær Olesen.

Interessen for de boliger, som AP Pension allerede har opført i Risskov Brynet, har været så stor, at der allerede nu er tæt på at kunne meldes om alt udsolgt.

ksa

Publiceret 09 October 2018 06:00