Butikken på trøjborg er den mindste Rema 1000 i Danmark. Pressefoto

Butikken på trøjborg er den mindste Rema 1000 i Danmark. Pressefoto

Rema 1000 på Trøjborg lukker - og genåbner på Randersvej

Danmarks mindste Rema 1000 flytter til større lokaler

REMA 1000 på Aldersrovej på Trøjborg får ny adresse.

Med et beskedent salgsareal på 321 kvadratmeter er den nuværende butik landets mindste Rema 1000, og derfor har det været svært for butikken at følge med efterspørgslen, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Derfor har man valgt at flytte i nye lokaler.

Aldersrovej-butikken har sidste åbningsdag 6. oktober, men er allerede klar til genåbning den 18. oktober klokken 08, når købmanden ruller den røde løber ud foran butikkens nye adresse, Randersvej 126, hvor man bliver nabo til McDonald's.

Den 35-årige købmand John Johannsen har længe været på jagt efter nye lokaler til sin REMA 1000. Med lokalerne på Randersvej føler han, at han har fundet den bedste kombination af gode lokaler og en placering ikke for langt fra den gamle butik.

"Jeg glæder mig til at byde kunderne velkommen i den splinternye og mere rummelige butik med en masse gode tilbud," siger John Johannsen og fortsætter:

"Butikken har ligget på Aldersrovej i 15-20 år, og nu kan den ikke mere. Det er jo Danmarks mindste Rema, så da vi fik muligheden for at rykke i nye lokaler uden at flytte fra området, slog vi til. Vi har længe været på udkig efter de rigtige lokaler, men det var vigtigt for mig, at de ikke lå for langt fra den gamle butik, så vi ikke fjerner Rema 1000 fra vores trofaste kunder og lokalmiljøet."

Den nye lokation bliver i bygningen, der tidligere har huset Aldi og en elektronikbutik. Pressefoto

Den nye lokation bliver i bygningen, der tidligere har huset Aldi og en elektronikbutik. Pressefoto

Ifølge John Johannesen var det den centrale beliggenhed, der gjorde udslaget. Med en placering lige foran letbanen, busholdepladsen og med 65 parkeringspladser bliver butikken mere tilgængelig for kunderne.

Og så får han mere end fordoblet sit salgsareal til 700 kvadratmeter.

"Jeg glæder mig til at kunne byde velkommen til en butik med mere lagerplads, så vi kan sikre, at der aldrig er tomme hylder. Det er utrolig vigtigt for at skabe en hyggelig indkøbsoplevelse. Kunderne skal ikke gå forgæves i min butik," siger John Johannsen.

Den nye butik ligger i de gamle Aldi lokaler og for at øge både salgs- og lagerpladsen, har man købt dele af nabolokalerne.

Lørdag vil der være såkaldt oprydningsudsalg i den snart forhenværende Rema 1000-butik.

Lokalerne er så småt klar til at blive fyldt med varer. Pressefoto

Lokalerne er så småt klar til at blive fyldt med varer. Pressefoto

Publiceret 02 October 2018 00:00