Burgerkæden Carl's Jr. har allerede to forretninger i Aarhus. De ligger ved Bilka i Tilst og i Storcenter Nord. Pressefoto

Burgerkæden Carl's Jr. har allerede to forretninger i Aarhus. De ligger ved Bilka i Tilst og i Storcenter Nord. Pressefoto

Amerikansk burgerkæde klar til tredje åbning i Aarhus

4. oktober er USAs femtestørste burgerkæde klar til endnu en grand opening i Smilets By

Inden længe får endnu flere burger-sultne aarhusianere mulighed for at nyde Carl's Jr.'s klassisk amerikanske burgere, når kæden åbner i Skejby.

Burgerkæden har fået en placerin midt i mellem Djurslandmotorvejen og Randersvej i Skejby. Udover godt 120 siddepladser indenfor, tilbyder restauranten også drive-in, oplyser Carl's Jr. i en pressemeddelelse.

Aarhusianerne har tidligere taget rigtig godt imod Carl’s Jr. i både Bilka Tilst og i Storcenter Nord, og derfor er forventningerne til den nye restaurant i Skejby også store.

"Det har været rigtig spændende at være med fra starten, og det bliver skønt endelig at komme rigtig i gang. Vi har fået samlet et stærkt team af medarbejdere, der bare er klar til at give den gas – både i de kommende åbningsdage og når dagligdagen melder sig efterfølgende," siger den nye restaurantchef, Gitte Andersen.

"Jeg synes, der er noget vildt fedt over, at vi giver gæsten en burger, der er lavet helt specielt til dem. Så ved både vi og gæsten, at den er helt frisk og saftig," tilføjer Gitte Andersen, der lokker med gratis burgere på åbningsdagen.

Pressefoto

Pressefoto

Gratis burgere i et år

Traditionen tro bliver åbningen fejret med, at de første 100 gæster, som køber en menu, får en gratis burger om ugen i et helt år. Derudover vil alle gæster på åbningsdagen og i åbningsweekenden få et særligt VIP-kort, der giver 20% i rabat på deres ordre resten af året.

"Folk var helt vilde, da vi åbnede i Storcenter Nord og i Bilka Tilst – flere gæster lå i kø hele natten for at være de første til at købe en menu. Det kunne være fedt, hvis det samme skete i Skejby," siger Gitte Andersen.

Restauranten er den 17. Carl’s Jr. i Danmark og bliver en del af det nye detailområde ”Porten til Aarhus”, der er placeret midt i mellem Djurslandsmotorvejen og Randersvej. Udover Carl’s Jr. åbner Danmarks største Elgiganten og Sunset Boulevard også på adressen.

Til åbningen vil der blive ansat omkring 45 medarbejdere, der skal være med til både at tage i mod bestillinger og tilberede maden i køkkenet.

dp

Publiceret 01 October 2018 07:08