Pressefoto.

Ny madlevering: Finsk firma vil udfordre Just Eat i Aarhus

18 år efter at Just Eat åbnede for levering af mad i Aarhus, har det finske firma Wolt nu taget kampen op

Just Eat, som oprindeligt blev grundlagt i Aarhus for 18 år siden, får nu en ny konkurrent i hjembyen. Finske Wolt lancerer nemlig torsdag deres madleveringsservice i Aarhus. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Wolt er en finsk start-up, der blev etableret i 2014, og som nu har afdelinger i Danmark, Sverige, Estland, Letland, Litauen, Tjekkiet, Ungarn, Georgien, Polen og Finland. Det særlige ved Wolt er, at alle restauranterne er udvalgte for at sikre en høj kvalitet, oplyser firmaet i pressemeddelelsen.

"Det er afgørende for os, at vi kan stå inde for alle stederne, og efterhånden som der kommer flere steder på, vil vores system komme med relevante og personlige forslag til lige netop din smag," fortæller Patrick Dümer, General Manager for Wolt Danmark, i pressemeddelelsen.

Følg din mad direkte

Når man bestiller mad hos Wolt, kan man følge sin bestilling, fra restauranten går i gang med at lave maden, buddet afhenter den og hele vejen frem til, at man modtager leveringen på adressen. Hele processen bliver dynamisk opdateret, og man ved derfor hele tiden, hvor lang tid der går, inden man modtager sin mad.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pressefoto.

"Udover udbringning af mad, opfatter vi os selv som en softwarevirksomhed, da vi har et enormt fokus på at levere en god brugeroplevelse, lige meget om du bestiller på wolt.dk eller i vores app. Det unikke ved os er, at du kan følge din ordre igennem hele processen, og vores tekniske løsninger hjælper os til at levere mad hurtigere, nemmere og mere effektivt til de sultne danskere," forklarer Patrick Dümer i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra vores kunder, der fortæller os, at de elsker, at de kan se, hvor langt kurereren er med deres mad. Jeg har selv oplevet, at kunder har åbnet døren for mig, inden jeg har kunnet nå at stille cyklen fra mig, fordi de kunne se, at jeg var lige om hjørnet.

Fra torsdag 20. september er det muligt at bruge Wolt i Aarhus. App'en findes både i App Store og Google Play.

jwh

Publiceret 20 September 2018 07:19