Lolenga Mock t.h. gjorde en god figur og havde sin modstander Avni Yildirim i gulvet. Men det var ikke nok til en sejr. Foto: Michael Bermel, Scanpix

Lolenga Mock t.h. gjorde en god figur og havde sin modstander Avni Yildirim i gulvet. Men det var ikke nok til en sejr. Foto: Michael Bermel, Scanpix Ritzau Scanpix

Risskov-bokser tabte i Tyskland

Lolenga Mock tabte sin WBC-eliminatorkamp knebent til tyrker

Af
Kim Skovrup Andersen

Det blev lige ved og næsten for Risskov-bokseren Lolenga Mock, da han boksede mod tyrkiske Avni Yildirim i WBC-eliminatorkamp i Friedrich-Ebert-Halle i Ludwigshafen i Tyskland.

Kampen blev en tæt affære, som Lolenga Mock tabte på point 113-112, 116-111 og 113-113.

Mock var til tælling allerede i første omgang, men han kæmpede sig tilbage og havde Yildirim i gulvet i niende omgang, men der blev ikke talt over ham.

"Det var noget svineri, og det rene røveri, at Mock ikke vandt på point. Men han var sej, og vi er meget tilfredse. Det var en forbudt-for-børn-kamp, og hvis du så på Mocks tyrkiske modstander efter kampen, så det ud som om, han havde haft sit hoved gennem en hakkemaskine, mens Mock så god og frisk ud," siger Ivor de Lima, der er en af Mocks trænere.

46-årige Mock har ifølge sin træner ikke smidt håndklædet i ringen for evigt. Tværtimod har kampen givet mod på flere professionelle kampe.

"Mock viste endnu en gang, at han kan være med mod de bedste. Han er fantastisk og ligner ikke en på 46 år, snarere en på 30," fastslår Ivor de Lima og tilføjer:

"Nu skal han lige koble helt af fra boksning de næste fjorten dage, og så ser vi, om der dukker en ny kamp op på et tidspunkt. Vi føler, at alle døre står åbne efter denne kamp."

Mocks modstander Avni Yildirim står nu til at få en VM-kamp mod den forsvarende verdensmester David Benavidez fra USA i supermellemvægt.

Publiceret 18 September 2018 10:00