Brian Houensgaard lider selv af en kronisk mavesygdom og har derfor inviteret kronisk syge børn til åbningen af sin nye Sunset Boulevard-restaurant i Skejby.

Brian Houensgaard lider selv af en kronisk mavesygdom og har derfor inviteret kronisk syge børn til åbningen af sin nye Sunset Boulevard-restaurant i Skejby. PR Foto

Ny restaurant i Aarhus åbner med kronisk syge børn som æresgæster

Sunset Boulevard gør klar til historisk restaurantåbning i Skejby

Når Sunset Boulevard om to uger åbner en ny restaurant i Skejby i det nordlige Aarhus, bliver det med kronisk syge børn og deres familier som æresgæster.

Indehaver Brian Houensgaard tilbyder at transportere de indlagte børn og familier i TrygFondens Familiehus ved Universitetshopitalet i Skejby til åbningen, der finder sted torsdag 27. september.

"Jeg lider selv af en kronisk mavesygdom og var indlagt ad flere omgange som ung. Så jeg ved, hvor kedeligt det er at ligge deroppe. Nu vil jeg gerne give lidt igen og sætte kulør på deres hverdag, for det rammer mig simpelthen ekstra hårdt at se børn være indlagt på sygehuset. Børnene skal være med til at klippe det røde bånd. I øvrigt får de 50 første gæster, der køber en menu, et års forbrug af burgere. Det bliver en fantastisk dag og meget gerne den største åbning af en Sunset-restaurant nogensinde," fortæller Brian Houensgaard i en pressemeddelelse.

PR Foto

Han vil også i fremtiden støtte de indlagte børn med kontante fordele. Så hver gang der bliver solgt en børnemenu i den nye Sunset Boulevard i Skejby samt den eksisterende på Klostertorv i Aarhus C, går to kroner ubeskåret til Børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Samtidig får alle familier, der er indkvarteret i Trygfondens Børnehus, 25 procents rabat i de to restauranter.

Aftenen inden åbningen er der prøvemiddag for nogle lidt ældre personer i den nye restaurant, der ligger på Skejbyvej 241.

"Vi har inviteret det lokale plejehjem til spisning. På den måde kommer de ældre også lidt ud, og de får et gratis måltid og en anderledes oplevelse ud af det. I øvrigt sammen med alle de mange frivillige fra Trygfondens familiehus, som til daglig gør et fantastisk arbejde for de hårdt ramte familier," siger Brian Houensgaard.

33-årige Brian Houensgaard overtog 1. januar 2018 Sunset Boulevard-restauranten på Klostertorv i Aarhus efter 15 års erfaring fra fast food- og conveniencebranchen.

"Vi er superglade for at kunne udvide vores samarbejde med Brian Houensgaard, og det går stærkt. Det er ret unikt, at han i løbet af ni måneder er blevet ejer af to restauranter. Han har talent, gejst og gnist, og han engagerer sig i sine medarbejdere. Vi glæder os helt vildt til at se Brian og teamet brillere og for alvor udfordre det aarhusianske madmarked," siger Jens Broch, CEO i Sunset Boulevard.

jr

Publiceret 13 September 2018 10:52