Arkivfoto

Nemmere at komme med letbanen:

Nyt parkér- og rejs-anlæg åbnet

Parkér- og rejs-anlægget ved Klokhøjen i Lisbjerg er nu åbnet. Anlægget skal gøre det lettere at parkere sin bil eller cykel og stige ombord på letbanen

Et nyt såkaldt parkér- og rejs-anlæg vil fremover gøre det nemmere at tage bilen til Lisbjerg og rejse videre med letbanen til Aarhus. Nu er det åbnet, oplyser Teknik og Miljø i Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Placeringen tæt på motorvejen giver blandt andre pendlerne fra Djursland gode muligheder for at parkere bilen ved parkér- og rejs-anlægget og stige på letbanen. De kan dermed undgå myldretidens trængsel og udfordringerne med at finde en parkeringsplads inde i byen. Anlægget kan også betjene de mange nuværende og kommende beboere i byudviklingsområderne Lisbjerg, Nye, Elev og Lystrup, fremgår det af pressemeddelelsen.

”Det er vigtigt, at vi skaber gode muligheder for at kombinere de transportmidler, der giver den bedste og mest fleksible rejse for den enkelte. Det skal være let og sikkert at kombinere eksempelvis bil, cykel og Letbanen,” siger Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø, i pressemeddelelsen.

Det nye anlæg er oplyst, har ca. 100 parkeringspladser, overdækket cykelparkering med mulighed for aflåst cykelparkering og toiletter.

Det er muligt at udbygge parkér og rejs anlægget, hvis det viser sig at blive nødvendigt.

jwh

Publiceret 06 September 2018 11:04