Fra 2. november 2018 kan du flyve mellem Aarhus og London med easyJet.

Fra 2. november 2018 kan du flyve mellem Aarhus og London med easyJet. Foto: Aarhus Airport.

easyJet åbner rute mellem Aarhus og London

Ny lavprisrute mellem Gatwick Lufthavn i London og Aarhus Airport

Det er en god nyhed for østjydernes rejsemuligheder såvel som turismen i Aarhus, når easyJet 2. november 2018 åbner en ny lavprisrute mellem Aarhus Airport og Gatwick Lufthavn i London.

Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse om den nye rute, som bliver easyJets anden rute fra Aarhus. Den første går mellem Aarhus og Berlin og åbner i september i år.

"For mig er det helt ekstraordinært, at easyJet kan se så stort potentiale i Aarhus, at de annoncerer en ny rute, allerede inden ruten til Berlin er kommet på vingerne. Gatwick er den næststørste lufthavn i Storbritanien efter Heathrow, og fra Gatwick kan man flyve direkte til blandt andet New York, Amsterdam, Barcelona, Budapest, Orlando og Buenos Aires," siger Peter Høgsberg, direktør i Aarhus Airport.

Den eksisterende flyrute mellem Aarhus og London med Ryanair var i juli den mest populære rute fra Aarhus målt på passagerer.

Rute nummer to mellem Aarhus og London vækker også glæde hos VisitAarhus.

"Jeg ser det som en stor cadeau til Aarhus og byens turismeprodukt, at et verdensomspændende flyselskab som easyJet vælger at etablere en rute mellem Gatwick og Aarhus. Vi ved i forvejen, at englænderne er glade for Aarhus, for britiske medier har skrevet rigtig mange positive artikler om os – blandt andet som følge af byens status som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Det er et stort marked, som nu bliver eksponereret endnu mere for Aarhus, og det er alt andet lige rigtig godt nyt for byens turismeaktører," siger Peer H. Kristensen, direktør i VisitAarhus.

Publiceret 09 August 2018 16:05