Arkivfoto: Allan J.Kortsen/Scanpix

Færgelinje fra Aarhus til Samsø lukker

Hurtigfærgen Issehoved stopper med at sejle fra Aarhus til Samsø efter motorproblemer

Hurtigfærgen Issehoved har sejlet for sidste gang mellem Aarhus og Samsø denne sommer. Det meddeler færgeselskabet på sin Facebookside.

Det sker efter, at den uheldige færge søndag fik motorproblemer på en tur fra Samsø til Aarhus. Siden aflyste Issehoved alle afgange denne uge, og nu meddeler ejeren af færgen, Hans Froholt, således på Facebook, at det er slut i denne omgang.

"Desværre mener vi ikke, vi kan finde økonomi til at drive skibet som et privat initiativ på Samsø ruten i de kolde måneder, og vi må derfor meddele, at ruten for nu lukkes," skriver han.

Onsdag sejlede færgen til Gilleje, hvor den nedbrudte motor torsdag blev taget ud af skibet til nærmere undersøgelser.

"Årsagen til nedbrudet er endnu ikke helt klart, men det tegner til, at der har været en skjult fejl inde i motoren," fortsætter det i opslaget på Facebook.

Folk, der har booket færgebillet med Issehoved, kan nu se frem til at få sine penge tilbage, lover færgeejeren:

"Vi skal over for alle jer, der har bakket os op, beklage, vi er oprigtigt kede af, at vi ikke er istand til at løse denne opgave. Det skal noteres, at alle, der har indløst billet efter stoppet i sidste uge, naturligvis får refunderet deres penge – dette er sat igang, men der kan være op til 10 bankdage."

jwh

Publiceret 27 July 2018 09:33