Modelfoto: Mostphotos

Øv: Motorproblemer aflyser færgeafgange fra Aarhus

Samsøfærgen Issehoved, der sejler fra Aarhus til Samsø, har aflyst alle ugens afgange

Den lille færge Issehoved, som sejler fra Aarhus til Samsø, kommer umiddelbart ikke til at sejle hele denne uge. Det oplyser selskabet på sin Facebookside. Aflysningen skyldes motorproblemer på færgen, og det er uvist, hvornår færgen igen kommer ud at sejle.

Ifølge opslaget er det muligt at få refunderet billetter til færgen, hvis man på forhånd har booket til denne uges afgange.

"Passagerer der har booket billet frem til 31/7 vil blive refunderet – vær opmærksom på, at der er op til 10 dages ventetid i systemet. Vi forventer i denne uge at løse problemet og sejle igen, hvis det ikke sker vil resten naturligvis få refunderet deres billet," lyder det i opslaget.

Det er dog stadigvæk uvist, hvornår færgen er klar til at sejle, men der bliver ifølge Facebook-opslaget arbejdet på at finde en løsning.

Over for TV2 Østjylland oplyser den ansvarlige for Issehoved-færgen, Hans Froholdt, at man senere i denne uge melder ud, hvordan fremtiden ser ud for færgeafgangene fra Aarhus

"Jeg melder endeligt ud på torsdag, hvad vi gør. Vi skal have fundet ud af, hvad reparationen vil koste, og om vi har råd til den nu," siger Hans Froholdt til mediet.

jwh

Publiceret 23 July 2018 10:57