Foto: Google Street View

Populær café med Danmarks bedste burger lukker

For få dage siden blev Mikunas veganske burger kåret til Danmarks bedste. Nu lukker den populære café

Af
Jonas Wrede Hansen

Den veganske café Mikuna på Frederiks Allé i Aarhus lukker. Det meddeler caféen i et længere opslag på Facebook, hvor det blandt andet oplyses, at lokalerne for et stykke tid siden blev sat til salg. Dermed lukker Mikuna kort tid efter, at caféen opnåede den anerkendelse at blive kåret til at have Danmarks bedste burger med over 3300 stemmer i en online-afstemning på hjemmesiden opdagdanmark.dk.

Det er da også en café, der lukker på toppen, lyder det fra ejerne selv i opslaget på Facebook.

"Vi slutter på toppen, og det er præcis sådan, vi helst vil have det, vi stopper imens, vi alle har det godt og stadig har energi til at starte nye projekter," står der.

Lukningsdato ikke fastlagt

Det er fire år siden, at caféen åbnede på Frederiks Allé, og ifølge de tre ejere af caféen har det været en dejlig tid, og nu glæder de sig til nye udfordringer.

"Vi har haft fire helt fantastiske år med jer allesammen på Mikuna. I er de bedste kunder, man nogensinde kunne tænke sig. Og selvom Mikuna Frederiksallé lukker, er Mikuna eventyret ikke slut, vi ved ikke helt, hvor det fører hen, men vi har masser af ideer," står der i opslaget.

Lokalerne på Frederiks Allé 96 i Aarhus er endnu ikke blevet solgt, så det er derfor stadigvæk uvist, hvornår stedet helt præcis lukker, lyder det i opslaget.

Lokalavisen Aarhus har forgæves forsøgt at få en kommentar fra de tre ejere af caféen.

Publiceret 13 July 2018 14:30