Stifterne af Lasertryk.dk, Anders Grønborg (til venstre) og Esben Mols Kabell.

Stifterne af Lasertryk.dk, Anders Grønborg (til venstre) og Esben Mols Kabell. Pressefoto

Trykkeri i Aarhus øger omsætning med 100 millioner kroner

Lasertryk.dk fortsætter væksten og har ansat over 100 nye medarbejdere i 2017

Vækst i forretningen og opkøb af konkurrenter betyder, at den aarhusianske trykkeri-virksomhed Lasertryk.dk i 2017 har øget omsætningen fra 300 til 400 millioner kroner og fået over 100 nye medarbejdere.

"Vi kan konstatere, at krisen for længst er lagt bag os, og at der igen er fuld damp på kedlerne hos landets virksomheder. Det smitter naturligvis også af på behovet for tryksager," siger medstifter Esben Mols Kabell i en pressemeddelelelse fra Lasertryk.dk, der holder til i Skejby.

På grund af markante investeringer i fremtidig vækst faldt årets overskudd dog en smule fra 24 millioner kroner i 2016 til 22 millioner kroner i 2017.

Lasertryk.dk forventer, at væksten vil fortsætte i 2018 og 2019:

"Vores vækst ligger helt klart i at holde et højt kundeserviceniveau, uden det går ud over priserne. Nu hvor Amazon er på vej ind i Danmark, bliver det meget vanskeligt at slå dem på en række parametre, men kundeservice er vi overlegne indenfor. Det vil vi fortsætte med at gøre igennem en konstant effektivisering af produktionen igennem IT samt yderligere automatisering via robotter. Det frigør resurser, at vi kan blive endnu mere menneskelige og nærværende i vores kundeafdeling," siger medstifter Esben Mols Kabell.

Lasertryk har haft konstant vækst siden etableringen i 1999 og overskud hvert år i de seneste 17 år.

jr

Publiceret 02 July 2018 07:19