Udsigt fra lejlighed i Ceres Plaza i Ceres Byen i Aarhus

Udsigt fra lejlighed i Ceres Plaza i Ceres Byen i Aarhus Pressefoto

Ceres Plaza er klar til indflytning

De første 34 ud af 208 lejeboliger i Ceres Plaza står klar til nye beboere

Det foreløbig sidste af en lang række nye byggerier i Ceres Byen i Aarhus er ved at stå klar. Der er tale om Ceres Plaza, som består af 208 lejeboliger samt kontorer til erhverv. Bygningen ligger i Cereskrydset, hvor Silkeborgvej og Viborgvej mødes, og skiller sig ud ved, at man har valgt at bevare en del af den gamle bryggerifacade i de nederste etager.

De første 34 lejligheder er klar til indflytning i det nye markante byggeri, som der er stor interesse for. Til det første åbent hus forrige søndag dukkede der omkring 500 interesserede op, og udlejeren modtog over 140 reservationer. Det oplyser boligudlejningsvirksomheden Deas i en pressemeddelelse.

"Lejlighederne rammer markedet helt rigtigt, hvad angår byggeri, beliggenhed og prissætning. Og vi har gode erfaringer med en effektiv udlejning i dette eftertragtede område," siger Maivi Herup, udlejningschef i Deas, der står for førstegangsudlejningen og administration af ejendommen.

Deas stod også for udlejningen af Bryggerhaven i Ceres Byen, hvor alle 230 lejligheder blev udlejet på blot to måneder i 2017.

jr

Ceres Plaza

208 lejeboliger med 1-5 værelser på 38-130 kvadratmeter.

De første 34 lejligheder er klar til indflytning. Resten klar til indflytning oktober og december 2018.

Publiceret 02 July 2018 08:47