Nithu Thava, Christian Rod og Sebastian Petersen vil gøre det festligt at tage til koncerter fra Aarhus til København og andre steder i Danmark.

Nithu Thava, Christian Rod og Sebastian Petersen vil gøre det festligt at tage til koncerter fra Aarhus til København og andre steder i Danmark. Pressefoto

Koncerten starter med en fest i bussen fra Aarhus til København

Nyt koncept skal gøre turen til koncerter til en fest

Når Beyonce & Jay-Z i næste måned giver koncert i Telia Parken i København, starter festen i Aarhus.

I hvert fald hvis du vælger at tage bussen fra Musikhuset sammen med andre fans af det verdensberømte amerikanske ægtepar.

Tre unge aarhusianske iværksættere har startet konceptet Showbuz, der arrangerer festlige busture til store koncerter i København og andre steder i Danmark. Med i bussen er musikere, der spiller livemusik, og der bliver serveret kolde drikkevarer og snacks. Koncertgængerne varmer op i fællesskab med livemusik og musik fra den kunstner, de skal ind at høre.

"Jeg blev til sidst træt af de lange, kedelige busture til København, når man egentlig bare var i festlig stemning sammen med sine venner,” lyder det i en pressemeddelelse fra Showbuz, som består af de tre ivrige koncertgængere Nithu Thava, Christian Rod og Sebastian Petersen.

Showbuz oplyser, at de allerede har fyldt én bus til koncerten 23. juni med Beyonce & Jay-Z.

Senere i år kører festbussen blandt andet til Roskilde Festival, Justin Timberlake i Royal Arena i København og U2 i både Herning og København.

jr

Publiceret 29 May 2018 08:42