Yana Skandary er 28 år gammel og bor i Højbjerg, hvor også hendes nye fysiske butik ligger.

Yana Skandary er 28 år gammel og bor i Højbjerg, hvor også hendes nye fysiske butik ligger. Pressefoto

Kørende kosmetolog slår sig ned i Højbjerg

Kosmetologfirmaet Silenda har indtil nu blot været kørende uden en egentligt fysisk butik. Nu får de lokaler i Højbjerg

Af
Af Martin Jørgensen

højbjerg Silenda er latinsk og betyder 'hemmelighed' og 'hende'. Men en hemmelighed er det ikke længere, at det mobile kosmetologfirma Silenda udvider og åbner sin egen butik på L.A. Ringsvej 54.

27. maj er det nemlig første åbningsdag i de nye fysiske rammer for Yana Skandary og hendes kun tre måneder gamle virksomhed, der indtil nu har tilbudt østjyske kvinder en kørende kosmetologservice. Nu får de også en fysisk butik.

"Vi glæder os helt vildt til at åbne vores første fysiske butik. Vi glæder os helt vildt til at møde folk fra Højbjerg og se vores målgruppe an," fortæller den 28-årige ejer.

Fysisk butik

Førhen har diverse behandlinger kun foregået hos kunden selv eller på vedkommendes arbejdsplads, men nu har kunderne også mulighed for at troppe op i Silendas egne lokaler på L.A. Rings Vej.

"Vi har mærket stor efterspørgsel, og der er flere kunder, der har efterspurgt muligheden for at komme i en fysisk butik, så vi tænkte, at det gør vi da bare så," siger indehaven Yana Skandary, der ikke er i tvivl om, hvad fordelen ved ved en fysisk butik er:

"Vi har kunne se, at vores målgruppe er karrierekvinder, mødre og generelt travle kvinder. Så at vi nu giver dem mulighed for at komme forbi på vej hjem fra arbejdet, gør at det bliver lettere for dem i fremtiden."

At placeringen blev netop L.A Rings Vej 54 i Højbjerg er langt fra en tilfældighed, fortæller Yana Skandary.

"Jeg bor selv i Højbjerg, og jeg elsker området. Men den største grund er, at det betyder, at vi kan holde priserne nede, og så er der gratis parkering. Det var to af vores største prioriteter."

Et presset marked

Silenda er ikke byens eneste kosmetologforretning, og generelt mærker Yana Skandary, at konkurrencen om at nå kunderne er hård.

"Der er mange butikker i Aarhus, og der er stor konkurrence. Det er netop derfor, at vi har valgt ikke at åbne i centrum, fordi mange af vores konkurrenter er der."

"Og så adskiller vi os fra andre ved, at vi kan tilbyde noget unikt. Vi kan både møde kunden i sit eget hjem, men de har også mulighed for at komme til os."

Men kosmetologvirksomheden har succes, og den nye butik er et eksempel på netop denne fremgang. Derfor håber ejeren da også, at virksomheden går en lys fremtid i møde.

"Vi håber og tror på, at Aarhus kun er begyndelsen," fortæller Yana Skandary, som blev uddannet kosmetolog for otte år siden, mens hun sidste sommer blev udlært markedsføringsøkonom.

Søndag 27. maj fra klokken 13.00 til 17.00 er der åbningsfest, hvor Silenda vil byde på bobler og tapas til voksne samt saftevand og kage til børn. Desuden vil der være underholdning med forskellige aktiviteter.

Publiceret 10 May 2018 10:00