Kæmpe erhvervsområde i Viby sat til salg

Mega Syd og Sønderhøj er til salg for 'milliard-beløb'

Står du lige og mangler 114.000 kvadratmeter, så har Coop et godt tilbud på en hel bydel til dig.

Supermarkedskoncernen har nemlig sat ejendommene på det enorme erhvervsområde Sønderhøj og Mega Syd i Viby til salg, oplyses det i en pressemeddelelse.

Den alt overvejende del af ejendomskomplekset er udlejet. Blandt de største lejere er Arla Foods, Erhvervsakademi Aarhus, Kvickly og Bauhaus.

Et salg forventes at indbringe et milliard-beløb.

Årsagen til salget er ifølge koncernen, at man nu er færdig med at udvikle området. Et udviklingsprojekt, der startede tilbage i 90'erne.

LÆS OGSÅ: Shack-burgere er blevet en millionforretning

”Vi er stolte over projektet, hvor vi har forvandlet et nedlagt fabriksområde til et attraktivt og moderne erhvervsområde,” siger bestyrelsesformand Lasse Bolander og fortsætter:

"Da investering i ejendomme, som ikke er til egen brug, er uden for vores kerneforretning, og ejendomsmarkedet er gunstigt, er det naturligt at udbyde Sønderhøj og MegaSyd nu."

Ifølge Coop har man den seneste tid modtaget flere henvendelser fra danske og internationale investorer, som er interesseret.

Coop købte den første del af arealet i 1904 og etablerede og drev en række fabrikker op gennem 1900-tallet, der producerede alt fra tovværk til sennep og sæbe.

Da man stoppede med produktion, begyndte man i 1996 i stedet at udvikle den attraktive beliggenhed til erhvervsområde med kontorer og butikker.

dp

Publiceret 14 March 2018 15:53