Jette Skive, Dansk Folkeparti

Jette Skive, Dansk Folkeparti

Læserbrev:

Ejer Jette Skive da ikke en smule selvkritik?

"Jeg kan forsikre, at Jette Skive er til fals for alt, der kan gavne hende selv," skriver tidligere næstformand i DF's lokalafdeling

Af
Af Per Hovgaard

Tidligere næstformand i Dansk Folkepartis lokalafdeling

Jeg får myrekryb efter at have læst artiklen i Lokalavisen Aarhus Syd 23.januar med overskriften “Jeg er ikke til fals for penge”, der handler om Rådmand for Magistraten for Sundhed og Omsorg Jette Skives (DF) kovending nok engang, og hendes tilbagevendende forsøg på at retfærdiggøre sine alt for mange mildt sagt utroværdige handlinger ud i sit politiske morads, denne gang med en udtalelse om, at “Jeg er ikke til fals for penge”.

Jeg har haft den kedelige oplevelse, som tidligere næstformand i Dansk Folkepartis lokalafdeling i Aarhus i flere år frem til 2005 at arbejde med Jette Skive, og jeg kan forsikre om, at Jette Skive er til fals for alt, der kan gavne hende selv.

LÆS OGSÅ: Skive i hård kritik af KL - nu er hun velbetalt udvalgsformand: "Jeg er ikke til fals for penge"

Hendes seneste stunt er, at hun nu har valgt at lade sig berige med en udnævnelse som ny formand for (KL) Kommunernes Landsforenings Social-og Sundhedsudvalg, hvilket giver hende en indkomst på 215.000 kroner om året foreløbig de næste fire år, oveni hendes løn som Rådmand på 900.000 kroner om året.

I alt 1.115.000 kroner i indtægt, hvilket vel må siges at være en helt pæn løn til den tidligere frisør, der måtte sige sit job op af helbredsmæssige årsager, men nu åbenbart har helbred til at varetage to, skulle man da mene, så tidskrævende job, som dem hun nu besidder.

Nu er det en kendt sag, at DF ønsker at nedlægge KL, men alligevel forsvarer Jette Skive sin beslutning med, at DF også sidder i Regionen. Utroligt, hvad nogle kan skamme sig til af argumenter for at retfærdiggøre deres “ragen til sig”.

LÆS OGSÅ: Jette Skive: Ny parkeringspolitik er en hetz og ren pengemaskine

Ejer Jette Skive da ikke en smule selvkritik?

Svaret er nej.

I 2013, seks dage før byrådsvalget det år i november måned, var der en artikel i Århus Stiftstidende, hvor Jette Skive blev spurgt, hvad hun ville bruge en borgmestertitel til, hvis hun nu blev borgmester.

Hun svarede prompte, at det første, hun ville gøre, var at nedlægge magistratsafdelingerne i Aarhus.

Da valget var overstået, og 11 dage efter hendes udtalelse om, at hun ville nedlægge magistraterne i Aarhus, blev Jette Skive Rådmand for magistraten Sundhed og Omsorg og udtalte uden blusel, lige ud i synet på læserne af samme avis, at nu havde hun endelig fundet den stilling, hun havde ønsket sig i mange år.

Jette Skive er indbegrebet på alt, der udstiller en politisk platugle.

OBS: Lokalavisen Aarhus har givet Jette Skive mulighed for at svare på dette læserbrev. Det har hun ikke ønsket.

Publiceret 30 January 2018 16:00