Foto: Lars Kruse / AU Kommunikation

Foto: Lars Kruse / AU Kommunikation

Engelsk medie:

Aarhus har et af Europas smukkeste universiteter

Det engelske medie Times Higher Education, som skriver nyheder om universitetslivet verden over, placerer Aarhus Universitet som det femte smukkeste i Europa

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Der er stor ros til Aarhus Universitet på Times Higher Educations hjemmeside. Det engelske medie, som skriver om universitetslivet over hele verden, har samlet en liste over de smukkeste universiteter i Europa, og her optræder Aarhus pænt oppe på listen. Bygningerne på Nordre Ringgade er nemlig blevet kåret som det femte smukkeste universitet. 
LÆS OGSÅ: Ny stor international omtale af Aarhus
"Universitetet er et perfekt eksempel på, hvordan menneskeskabte strukturer og det naturlige miljø kan arbejde i perfekt harmoni, hvilket er demonstreret af hovedbygningen," skriver det engelske medie blandt andet i bedømmelsen. 
En flot placering og uddybning, som da også glæder universitet. På Aarhus Universitets internationale Facebook-side takker universitetet således for de flotte ord. 
"Vi er på listen over de smukkeste universiteter i Europa! Tak for de venlige ord Times Higher Education. Vi er også selv rigtig glade for vores campus," skriver Aarhus Universitet på Facebook. 
Aarhus Universitet er eneste danske universitet på listen og eneste nordiske sammen med universitetet i svenske Uppsala. Det er universitetet i Bologna, som også er Europas ældste af slagsen, der af det engelske medie er blevet kåret som de smukkeste.

Publiceret 23 January 2018 20:45