Karen Andresen, direktør for Rush Danmark, springer optimistisk ind i 2018 efter et godt første år for virksomheden. Foto: Martin Jørgensen

Karen Andresen, direktør for Rush Danmark, springer optimistisk ind i 2018 efter et godt første år for virksomheden. Foto: Martin Jørgensen

Rush har haft flere gæster end forventet

17. december 2017 var årsdagen for trampolin- og oplevelsesparken Rush i Højbjerg

Af
Af Martin Jørgensen

“Vi har været positivt overasket over så stort besøgstal, vi har haft herude siden vores start. Vi vidste, at konceptet holdt, fordi det har det gjort i mange andre lande. Men hvordan det lige ville ramme Danmark, vidste vi ikke.”
Sådan siger Karen Andresen, direktør for Rush Danmark, og tilføjer om den positive start:
“Vi brugte meget tid på at tænke på, hvordan vi ville blive taget imod af Aarhus. Men vi er virkelig blevet taget godt imod, og vi har haft mange glade gæster igennem,” siger direktøren, der dog ikke vil ud med, hvor mange der har været igennem. Tallet har dog været højere, end man forventede.
 

Opskriften på succes

Den kæmpemæssige trampolin- og oplevelsespark i Højbjerg byder på muligheder til både store og små, og netop det faktum, at det er et sted for alle, er noget, som Karen Andresen ser som én af de største grunde til, at stedet har nydt så stor succes, som det har været tilfældet.
LÆS OGSÅ: Kæmpe trampolin-park åbner i Højbjerg
“Alle kan være med på hvert sit niveau, og vi har haft flere forældre, der egentlig ikke havde tænkt sig at hoppe med, som efterfølgende er kommet op og spurgt efter et armbånd,” siger direktøren og henviser til de turarmbånd, som alle besøgende skal have på for at deltage på trampolinerne. Men det er ikke kun de fede faciliteter, der tiltrækker mange gæster, ifølge direktøren.
 

Pressede tider

“Det menneskelige er også en stor del af vores succes, tror jeg. I forhold til mit personale må jeg bare rose alle mine fantastiske medarbejdere, der hver eneste dag gør en forskel på oplevelsen herude,” siger direktøren.
Der kommer folk fra hele nærområdet i Højbjerg - og Aarhus i det hele taget - hvor størstedelen af gæsterne er fra. Men også gæster fra eksempelvis Aalborg, Brønderslev og Thisted tager turen sydpå for at springe rundt på de farverige trampoliner.
Især den travle tid omkring skoleferierne betyder, at Rush-medarbejderne skal have fart på for at følge med.
“Hvis du spurgte mig sidste år, havde jeg ingen forudsætninger for at kunne sige, hvad der ville ske, når vi gik ind i en vinterferie. Men det er klart, at tingene er anderledes i år, og vi lærer løbende, hvordan det fungerer, når der er skoleferie. Nu ved vi, hvad der kommer til at ske, så vi kan justere og tilpasse alt efter, hvad der fungerer bedst - også selvom vi har travlt herude.”
Ét af de nye tiltag er Ninja Warrior-banen, som er et nyt projekt hos Rush, som Karen Andresen ser meget frem til at indvie - forhåbentligt i uge 7. Den nye tilføjelse får følgeskab af en ny Parkour-bane, som skal give bedre faciliteter til de syv parkour-hold, der indtil videre er blevet oprettet, og som træner hos Rush.


Holdtræning i Rush

Er du mellem 7 og 18 år gammel kan du gå til spring og parkour i Rush.
På springholdet har du mulighed for at starte på begynderholdet eller et hold for øvede gymnaster.
Til parkour for begyndere lærer du de mest basale tricks inden for sporten, hvorimod parkour for øvede tager skridtet videre.

Publiceret 18 January 2018 07:30