Illustration af det færdige produkt i Aalborg.

Illustration af det færdige produkt i Aalborg.

Nu skal nordjyderne også have spektakulær tageterrasse

I år får aalborgenserne også en Salling Roof Top

Under et halvt år efter åbningen af den særdeles populære Salling Rooftop i Aarhus, bygger Salling nu en tagterrasse på toppen af stormagasinet i Aalborg.
Projektet forventes allerede at stå klar i sensommeren 2018, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.
Og man kan godt forstå, at varehuset gentager succesen i det nordjyske, for i Aarhus har tagterrassen og ikke mindst skywalken over Strøget været ekstremt populær.
Siden åbningen i august 2017 har der være hele 700.000 besøgende i løbet af de første 4 måneder. Et besøgstal, der har gjort Salling Rooftop til en af Jyllands største attraktioner.
LÆS OGSÅ: Populær pub skænker sidste pint: "Jeg føler mig ikke velkommen i Aarhus mere"
Nu er turen så kommet til Salling i Aalborg, hvor den nye tagterrasse bliver 1.400 kvadratmeter og får plads til 550 gæster. Dermed er den 600 kvadratmeter mindre end den aarhusianske forløber.
De to tagterrasser kommer dog i store træk til at ligne hinanden. Og i Aalborg får de også panoramaudsigt og den angstprovokerende skywalk.
Ifølge administrerende direktør for Salling, Marianne Bedsted, har den massive interesse for Salling Rooftop i Aarhus været en afgørende faktor i overvejelserne omkring projektet i Aalborg.  
"Der har været en fuldstændig overvældende interesse for Salling Rooftop i Aarhus med 700.000 besøgende på de første fire måneder og international bevågenhed fra medier som britiske The Telegraph og tyske ZDF. Vi blev hurtigt overbeviste om, at en lignende attraktion på Salling i Aalborg er en god idé. Vi fortsætter dermed også vores ambition om at gøre Sallings stormagasiner til fuldtonede oplevelseshuse," siger Marianne Bedsted.
dp

Publiceret 16 January 2018 10:30