Mathias Møller kan sammen med holdkammeraterne fra Århus Håndbold opleves på tirsdag i Skødstrup. Arkivfoto: Foto Trine.vildmedfoto.dk

Mathias Møller kan sammen med holdkammeraterne fra Århus Håndbold opleves på tirsdag i Skødstrup. Arkivfoto: Foto Trine.vildmedfoto.dk

Håndboldlandshold gæster Skødstrup

Århus Håndbold spiller mod Chiles landshold i Midtpunkt på tirsdag

Af
Af Kim Skovrup Andersen

I disse håndboldslutrunde-tider skal spillere, der ikke er på landsholdet, holde sig i gang. Og derfor spilles der træningskampe i denne periode, og det kommer Skødstrup til at nyde godt af, når herreligaholdet Århus Håndbold kommer til byen. Her tørner klubben sammen med Chiles landshold, og det sker tirsdag 16. januar i Midtpunktet, hvor kampen fløjtes i gang klokken 19.
LÆS OGSÅ: Jan Nielsen stopper i Århus Håndbold
“Vi er samarbejdsklub med Århus Håndbold, og ligaspillerne skulle egentlig have været ude og træne nogle af vores børn, men så fik vi som klub i stedet for mulighed for at lægge hal til en træningskamp,” fortæller Anette Joensen, som sidder i bestyrelsen i Skødstrup Sportsforenings håndboldafdeling.
Hun oplyser, at det takket være lokale sponsorer er lykkes at gøre arrangementet helt gratis, men der er et begrænset antal pladser. Der kan maksimalt være 150 tilskuere i hallen, og dørene åbnes klokken 18.
“Vi forventer, der bliver fyldt op og håber det bliver en god oplevelse især for børnene, der kan komme rigtig tæt på deres idoler, siger Anette Joensen.
I pausen af træningskampen vil der være forskellige aktiviteteter som straffekastkonkurrence med præmier.
 

Publiceret 14 January 2018 08:00