Vild biljagt i Gellerup:

Smed kokain ud af vinduet

Tre unge mænd blev i går anholdt for narkokørsel og salg af narko

Af
Louise Nyvang Burmeister

Det, der skulle have været en helt almindelig rutinekontrol af en bil på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, udviklede sig i går eftermiddag i stedet til en biljagt i høj fart.
Klokken 17.15 besluttede en patrulje at kigge nærmere på en bil på Edwin Rahrs Vej. I første omgang holdt patruljen sig tæt på bilen, men pludselig begyndte bilen at gasse op og kort efter foretog den et ulovligt højresving.
LÆS OGSÅ: Sindsforvirret kvinde gik rundt med kniv i hånden og bamse under armen

Det fik patruljen til at tænde for blinket, men i stedet for at standse satte bilen nu farten yderligere op – med politiet i hælene.

På Gudrunsvej kørte bilen i høj fart den forkerte vej rundt om et helleanlæg, og kort efter røg bilen op på fortovet, inden føreren fik den ned på vejen igen.

Undervejs observerede betjentene, at der blev smidt en pose ud af vinduet, og de noterede sig stedet, mens de fortsatte jagten.Sigtet for narkosalg

På Inger Christensens Gade var politibilen nu så tæt på, at mændene i bilen gav op og holdt ind til siden. Her kunne betjentene anholde tre mænd på 18, 19 og 20 år fra lokalområdet.
LÆS OGSÅ: Røg af motorvejen og fortsatte tværs over landevej: 66-årig mand i kritisk tilstand

En politihund snusede sig frem til den pose, som de undervejs havde smidt ud af vinduet. Den viste sig at indeholde kokain.

Det fik politiet til at ransage de tre mænds lejligheder. Her fandt de i to af dem også noget narko.

Alle blev sigtet for besiddelse af narko og narkosalg. Desuden blev den 20-årige fører sigtet for narkokørsel, flere færdselsforseelser og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Publiceret 10 January 2018 11:00