VIDEO:

Poul fra Højbjerg gør overraskende comeback i X-Factor

68-årige Poul Sivertsen var med i DR's X-factor tilbage i 2008 med en af programmets mest mindeværdige optrædener. I aften gør han comeback

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

"Baby, don't hurt mÆæ. Don't hurt mÆææ no more. Baby, don't hurt mÆææ. Don't hurt mÆææ no more:"
Inkarnerede fans af DR's X-Factor kan helt sikkert huske den mindeværdige audition-optræden fra 2008 med den dengang 58-årige Poul Sivertsen fra Aarhus, som med sine særprægede versioner af Robbie Williams' 'Angels' og Haddaways 'What Is Love' og efterfølgende spydige kommentarer fra dommerne blev et fænomen på internettet. 
LÆS OGSÅ: Rengøringskonen fra Fatter Eskil indtager scenen
Nu er han tilbage. I aften gør Poul Sivertsen, der i mellemtiden er fyldt 68 år, nemlig comeback i det populære tv-program, når Aarhus lægger by til aftenens audition. Og selvom det sidste gang blev til tre klare "nej"'er fra X-Factor-dommerne til Poul Sivertsen, så har den aarhusianske sanger en klar motivation for at deltage igen. 
"Efter jeg var med i X-Factor for ti år siden, var der mange, der kontaktede mig for at få mig ud at synge, og jeg optrådte faktisk til forskellige arrangementer i et halvandet år efter programmet. Det tænkte jeg, at jeg gerne ville prøve igen, så derfor valgte jeg at stille op til X-Factor i år," fortæller Poul Sivertsen, der bor i Højbjerg, til Lokalavisen Aarhus.

Lina Rafn var værst

Det var især Thomas Blachmans og Remees kommentarer til Poul Sivertsen samt hans særlige engelske udtalelse af 'me' i Haddaways sang 'What Is Love', der gjorde Poul Sivertsens audition mindeværdig.
"Du er så sirlig i dit tøj, og med bukserne helt oppe i kuglerne. Men jeg må være ærlig med dig, for det virker ikke rigtig, som om det er gået op for dig, at du synger abstrakt. Abstrakt dårligt," lød det blandt andet fra Thomas Blachman, imens Remee undrede sig over, om Poul Sivertsen mon havde asiatiske aner på grund af den noget anderledes engelske udtalelse. 
Men i dag er det Lina Rafns reaktion, som Poul Sivertsen husker tilbage på som det værste fra den ti år gamle audition. 
"Jeg synes, jeg blev gjort meget til grin dengang af Thomas Blachman, men det var måske nok Lina Rafn, der var den værste," fortæller han og fortsætter:
"Det værste var, at da jeg kom ind i selve TV-studiet, uden jeg overhovedet havde åbnet munden, så sad Lina Rafn og skraldgrinede af mig. Så bliver man jo usikker. Det, at gå ind i studiet, er jo ligesom at gå til en eksamen, og så sidder en af dommerne bare og skraldgriner af én."
Oplevelserne fra dengang har dog ikke skræmt den 68-årige aarhusianer, der i aften er tilbage i X-Factor. Om han går videre fra audition kan man få svaret på i programmet, der starter klokken 20 på DR1. 
Se et lille udpluk af aftenens audition med Poul i toppen af artiklen og se hele udsendelsen i aften på DR1 fra klokken 20. 

Publiceret 05 January 2018 18:00