Tæt på letbane og motorvej:

Kæde åbner Aarhus-hotel nummer to i Skejby

100 værelser forventes at stå klar i maj 2019.

Zleep Hotels tiende hotel kommer til at ligge i det nordlige Aarhus - nærmere betegnet erhvervsområdet omkring Skejby Sygehus.
Det meddeler PensionDanmark i en pressemeddelelse.
Pensionsselskabet har i samarbejde med NCC valgt Zleep Hotels som operatør af hotelprojektet, der indebærer 100 værelser og en lobby med lounge, receptionsbar og fitnesslokale.
LÆS OGSÅ: Aarhus får nyt hotel og stort kontorfællesskab
Zleep Hotels har også et hotel i Viby.
Byggeriet er målsat til at opnå guld i bæredygtighedscertificering.
”Vi er meget tilfredse med at kunne føje denne hotelinvestering med en god beliggenhed i Skejby til vores portefølje af hoteller. Vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne et godt afkast i en lang årrække,” siger Torben Möger Pedersen, adm. direktør PensionDanmark, der allerede ejer to Comwell-hoteller og er medejer af Marriott i København.
Foruden store kontorbygninger og det kommende supersygehus, ligger det nye hotel ved siden af et af Letbanens stoppesteder, hvorfra det er muligt at komme til Aarhus C i løbet af 17 minutter.
LÆS OGSÅ: Unge gutter vil lave undervandsrestaurant i Aarhus
Derudover opføres gratis parkering til hotellets gæster, som nemt kan tilgå motorvejen. Mens flere hotelprojekter er i gang i Aarhus centrum, er dette det eneste bekræftede i Skejby Erhvervspark, hvor der allerede er flere end 20.000 arbejdspladser, og Aarhus Universitetshospital i Skejby vil beskæftige 9.000 personer, når det åbner i 2019.
”Zleep Hotels har været i Aarhus siden 2013 med Zleep Hotel på Viby Torv. Vi har længe haft mere kapacitet i Aarhus på ønskesedlen. Hotellet bliver et rigtigt godt match for os og vil sikre, at vi kan dække en stor del af det behov, der er for kvalitetsovernatninger i byen til en skarp pris. Vi tror stenhårdt på Aarhus som en stærk erhvervsby, men også som turistby er der store muligheder, som vi gerne vil være med til at støtte op omkring. Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang i Skejby,” siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.
dp

Fakta om hotellet

  • Hotellet skal brandes som og drives af Zleep Hotels
  • PensionDanmark bliver ejendomsejer
  • NCC Property Development er bygherre og developer
  • Hotellet forventes at åbne i maj 2019
  • Hotellet får 100 værelser, gratis parkering, gratis WiFi, træningsrum og receptionsbar
  • Ejendommen forventes at opnå en guldkarakter i bæredygtighed efter DGNB-standarden
  • Beliggenhed lige ved sygehuset i Skejby, centralt i erhvervsområdet og ved et Letbanestop
  • Zleep Hotels blev etableret i 2003 og opererer i dag ni hoteller (870 værelser) med yderligere fem sikrede hotelprojekter (680 værelser) i pipelinen til 2019
  • Det er et value-for-money koncept, der har fokus på at skabe rammerne om en god nats søvn
  • Priserne hos Zleep Hotels starter fra DKK 499

Publiceret 03 January 2018 14:10