Ansvarshavende chefredaktør for Politikens Lokalaviser, Claus Krogh.

Ansvarshavende chefredaktør for Politikens Lokalaviser, Claus Krogh.

Chefredaktørens klumme:

Velkommen til 2018

Kære læser,
Rigtig godt nytår og velkommen til et nyt år. Jeg håber, at I alle kom godt ind i det nye år og er klar til at tage imod 2018.
Det er vi på Lokalavisen. Vi glæder os til endnu et begivenhedsrigt år, hvor vi vil skrive om det liv, der leves lige udenfor aarhusianernes hoveddør. Vi vil følge livet i Aarhus tæt og skrive om stort og småt.
Når vi her i årets første uge kigger tilbage på 2017, kigger vi tilbage på et travlt år for vores by. Det er svært at komme udenom kulturby 2017. Et arrangement, der havde internationalt snit, og som gav byen og regionen mange spændende arrangementer og begivenheder. Men også et arrangement, der ikke ramte alle borgerne.
Spørgsmålet er, om der vil være en effekt i år også? Og i så fald - hvad vil effekten være? Vil vi opleve en nedgang i antallet af turister, eller har kulturbyåret en længerevarende effekt? Og hvad med kulturlivet i Aarhus? Bliver 2018 et puste-ud-år - eller kan vi også her se en længerevarende effekt med et sprudlende udbud af kultur til alle i byen?
LÆS OGSÅ: Året der gik i Aarhus - fra A til Å
Og den kære letbane! Den nåede heldigvis i årets sidste uger at køre med passagerer. Men sikke en Aarhus-historie vi var vidner til. Resten af landet slog sig på lårene af grin. Men - nu kører den - og jeg håber inderligt, at den bliver en gevinst for byen. Og hvis den kan lette bare lidt af presset på vejene, så er halvdelen af missionen fuldført.
På rådhuset sidder vores nyvalgte byråd - og politikerne har nu fire år til at indfri deres valgløfter og passe på vores by. Bliver 2018 endnu et konsensusår, hvor samarbejdet og de brede forlig præger dagsordenen? Eller får vi et lidt mere interessant politisk 2018, hvor meninger brydes, og det for alvor kan ses, at politikerne ikke bare vil have æren af at sidde på taburetterne?
På Lokalavisen vil vi som sagt følge det hele. Vi vil sørge for, at du kan følge med i alt, hvad der foregår i Aarhus - helt gratis. Og det er uden, at vi modtager en eneste krone i statsstøtte. I øvrigt som eneste nyhedsmedie i byen. Vi ses på denne plads i resten af 2018, hvor jeg fast vil kommentere på aktuelle og uaktuelle begivenheder i vores by.

Med venlig hilsen
Claus Krogh
Ansvarshavende chefredaktør

Publiceret 03 January 2018 06:00