Debatindlæg:

Er den kollektive trafik KUN for dem i Aarhus C?

Hvad med os andre, spørger 17-årige Maja fra Hjortshøj

Af Maja Døssing Hastrup, 17 år, Hjortshøj

Jeg er en ellers så flittig og glad bruger af linje 12, men nøj, hvor er jeg ked af den nye rute.

Den tager jo ingen hensyn til alle de unge mennesker, som går i skole. 

Eller hvad med alle dem, der står af langs Grenåvej. Skal en halvtom linje 12 virkelig køre en sightseeing-rute gennem Risskov?

Må man spørge hvad meningen er, og hvorfor det ikke er nok at have en nærbane, som krydser i Risskov (hvis den altså kommer op at køre)?

LÆS OGSÅ: Erstatningsbusser klar til at køre letbanestrækningen

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke lige kan fange logikken. Hvad var der egentlig galt med den gamle rute, og hvorfor funger den ikke mere?

Som borger i Hjortshøj ved jeg, at jeg ikke er den eneste, der er skuffet og nok inderst inde også lidt vred og irriteret.

Flere har klaget, men vi bliver ikke lyttet til. Det er ligesom om, at det bare bliver fejet ind under gulvtæppet. Eller vent, det blev udskudt lidt, men det var så det.

Personligt har jeg overvejet at sige mit job op, som jeg ellers er rigtig glad for, fordi det simpelthen passer så dårligt med den nye rute.

LÆS OGSÅ: Trafikstyrelsen om smerteligt forløb: Letbanens arbejde var virkelig dårligt

Jeg så i en kommentar på et Facebook-opslag i gruppen ”8530 Hjortshøj”, hvor en mor skrev, at hendes datter havde været nødt til at sige sit job op.

Jeg synes, det er trist, at vi unge mennesker bliver glemt, og det er vel os, der skal forme fremtiden og et Aarhus, som vil noget.

Først tog I vores tog, nu har I også taget vores bus. Letbane har vi ikke, og togbussen kører ikke om aftenen og i weekenden - slet ikke til Hjortshøj. Men det gjorde toget.

Publiceret 18 December 2017 17:35